Bandi 4Men Care voor het wassen van gezicht, haar en baard 150 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

3in1 gezichtswasgel is een praktische en effectieve oplossing voor mannen die waarde hechten aan eenvoudige en effectieve verzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Bandi 4Men Care voor het wassen van gezicht, haar en baard 150 ml

3in1 gezichtswasgel is een praktische en effectieve oplossing voor mannen die waarde hechten aan eenvoudige en effectieve verzorging. Deze gezichtsreinigingsgel, haar- en baardshampoo in één product zorgt voor een fris gevoel, beschermt tegelijkertijd het natuurlijke vocht van de huid en verzorgt de baard en het haar. Gel met 360⁰ 4MEN-technologie biedt uitgebreide reiniging van de mannenhuid, het haar en de baard. Het werkt op vele niveaus en vervult verschillende functies:

-Gezicht wassen: de actieve ingrediënten in het product helpen onzuiverheden en overtollig talg van het gezicht te verwijderen, waardoor de huid verfrist blijft.

-Haarwassen: deze cosmetica kan ook worden gebruikt als shampoo voor het wassen van haar, waardoor de tijd die nodig is voor de verzorging van een beschadigde baard wordt verkort.

-Baard wassen: De baard profiteert ook van de reiniging die dit product biedt. Het laat het schoon en fris achter.

Actieve ingrediënten zoals actieve cafeïne, aquaboost en selectieve gistcellen dragen bij aan een effectieve huid- en baardverzorging en zorgen voor een gevoel van verfrissing. Bij regelmatig gebruik van het product kunt u genieten van een gereinigde en verzorgde huid en haar. Controleer echter voor gebruik altijd of u overgevoelig bent voor één van de ingrediënten in het product.

HOE TE GEBRUIKEN

GEZICHTSWASSEN - breng een kleine hoeveelheid gel op uw handen aan en verdeel deze over de natte gezichtshuid. Grondig spoelen met water.

HAAR EN BAARD WASSEN - breng de cosmetica aan op uw handen en masseer deze vervolgens in nat haar en/of baard. Grondig spoelen met water.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , dinatriumlaurethsulfosuccinaat, natriumlaurylsulfoacetaat, glycerine, kokosglucoside, cocamidopropylbetaïne, polyglyceryl-3-betainaatacetaat, polyglyceryl-3 PCA, saccharomyceslysaatextract, gehydrolyseerd rijsteiwit, cafeïne, arginine HCl, serine, threonine, tarwe-amino Zuren, soja-aminozuren, Lactobacillus-ferment, caprylylglycol, tetranatriumglutamaatdiacetaat, PEG-150 pentaerythrityltetrastearaat, glyceryllauraat, melkzuur, PPG-2-hydroxyethylcocamide, citroenzuur, maltodextrine, xanthaangom, hydroxyethylcellulose, natriumhydroxide, parfum/fra limieten, 1,2-hexaandiol, hydroxyacetofenon, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol, fenoxyethanol, hexylcinnamal, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114360
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901138905180

Bandi 4Men Care voor het...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies