BasicLab Masculis versterkend Serum Verzachtend en verstevigend voor mannen 8% Betaïne, 3% Maltobionzuur 30 ml

€ 35,60
Inclusief belasting

Het versterkende Serum is een uitstekende ondersteuning voor het natuurlijke huidregeneratieproces

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

BasicLab Masculis versterkend Serum Verzachtend en verstevigend voor mannen 8% Betaïne, 3% Maltobionzuur 30 ml

Het versterkende gezichtsserum is een uitstekende ondersteuning voor het natuurlijke huidregeneratieproces, waardoor de weerstand tegen externe factoren wordt vergroot en de tekenen van veroudering effectief worden tegengegaan. Het is bedoeld voor alle huidtypes, vooral die met zichtbare tekenen van veroudering, inclusief de gevoelige huid. De lichte en snel absorberende emulsie laat geen plakkerig laagje achter, waardoor deze niet waarneembaar is op het gezicht.

ACTIE:

-8% betaïne voorkomt effectief overmatig waterverlies, vermindert de ruwheid van de huid en elimineert het loslaten van de opperhuid. Bovendien hydrateert en verzacht het de huid intensief, verbetert de elasticiteit en zorgt voor comfort gedurende de dag.

-3% maltobionzuur richt zich op het reinigen van de openingen van de talgklieren, d.w.z. "poriën", wat resulteert in hun minder zichtbare uiterlijk. Het heeft een zichtbaar gladmakend effect op de huidstructuur en egaliseert de toon.

-Argireline™-peptide verstevigt de huid en vermindert de zichtbaarheid van rimpels en groeven. Geïnspireerd door de werking van botulinumtoxine, heeft het multidirectionele effecten, waardoor de bescherming van collageenvezels wordt ondersteund. Het verbetert de dichtheid van de huid, wat zich vertaalt in een jeugdige en stevige uitstraling. Bovendien vult het optisch fijne rimpels, wat bijdraagt aan een natuurlijke verzachting.

-SYN®-TACKS-peptidecomplex versterkt de dermale-epidermale verbindingen, waardoor de huidbarrièrefunctie wordt verbeterd. Het werkt synergetisch en stimuleert de huid om te regenereren, wat zich vertaalt in een verbetering van de dikte en elasticiteit.

RESULTATEN:

-Verhoogde huidweerstand tegen externe factoren.

-Versterkt, dikker leer.

-Verminderde en verzachte rimpels en groeven.

- Strakke gezichtshuid.

-Verstevigde en verjongde huid.

-Langdurig gehydrateerde huid.

- Elimineert ruwheid en schilfering van de opperhuid.

-Gladde structuur van de opperhuid.

- Uniforme huidskleur.

-De hele dag comfort voor de gezichtshuid.

GESCHIKT VOOR DE HUID:

-Gevoelig en ultra .

- Gevoelig voor atopie.

-Normaal, droog en gemengd.

-Neiging tot droge huid.

-Met zichtbare tekenen van veroudering.

-Met gezichtsrimpels.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid serum aan op uw gezicht en hals. Gebruik 's ochtends en/of 's avonds, afhankelijk van uw behoeften, op een grondig gereinigde en droge huid. Gebruik alleen of onder een serum en/of crème.

SAMENSTELLING

Aqua , betaïne, propaandiol, maltobionzuur, sheaboter-ethylesters, tripelargonine, polyglyceryl-6-stearaat, pentyleenglycol, glycerine, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, acetylhexapeptide-8, palmitoyldipeptide- 5 diaminobutyroylhydroxythreonine, palmitoyldipeptide-5 diaminohydroxybutyraat, gehydrolyseerd Hyaluronic Acid , bèta-glucaan, arginine, Copper , zinkgluconaat, Calcium , Magnesium , gluconolacton, caprylylglycol, carrageen, polyglyceryl-6-behenaat, cetearylalcohol, hydroxyacetofenon, natriumbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115764
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904639170804

BasicLab Masculis...

€ 35,60
group_work Toestemming voor cookies