ONLYBIO Botanic Clinic Acne Treatment Zuiverend gezichtswasschuim 150 ml

€ 8,49
Inclusief belasting

Voor de dagelijkse verzorging van de vette en gecombineerde huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

ONLYBIO Botanic Clinic Acne Treatment Zuiverend gezichtswasschuim 150 ml

Voor de dagelijkse verzorging van de vette, gemengde en acnegevoelige huid. Het verwijdert grondig onzuiverheden van het gezicht, zoals overtollig talg en make-upresten, en ontstopt zo de poriën. Direct na het aanbrengen wordt de huid mat en dit resultaat houdt lang aan. Het schuim heeft een normaliserend effect op de talgklieren, waardoor het helpt bij de effectieve bestrijding van de symptomen van acne. Het is vriendelijk voor de beschermende barrière van de huid, d.w.z. het microbioom. Het veroorzaakt geen uitdroging en een ongemakkelijk gevoel van aanscherping.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid schuim aan op een vochtig gezicht, vermijd de oogcontouren. Voer een korte, zachte massage uit en spoel daarna grondig met water.

SAMENSTELLING

Aqua, Natriumcocoylglutamaat, Caprylyl/Caprylglucoside, Glycerine, Retinylpalmitaat, Camellia Sinensis-bladextract, Arachis Hypogaea (pinda)olie, Pentyleenglycol, Citroenzuur, Natriumsurfactine, Kaliumsorbaat, Tocoferol, Cocamidopropylbetaïne, Natriumbenzoaat, Parfum, Citral, Limoneen, Eugenol, Linalool. De exacte samenstelling staat op de verpakking

109180
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209840502

ONLYBIO Botanic Clinic Acne...

€ 8,49
group_work Toestemming voor cookies