Bielenda Professional SUPREMELAB Clean Comfort romig gezichtswasschuim met Active Soothing Complex 150 ml

€ 14,80
Inclusief belasting

Romig gezichtswasschuim

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

Bielenda Professional SUPREMELAB Clean Comfort romig gezichtswasschuim met Active Soothing Complex 150 ml

Het romige schuim voor het wassen van het gezicht reinigt de huid grondig van make-upresten en andere onzuiverheden. Droogt de huid niet uit, maakt haar glad, zacht en aangenaam om aan te raken. Het bevat milde wasmiddelen en aanvullende verzorgende ingrediënten, waaronder verzachtende D- panthenol , rijstwater en hydraterende hydrofiele olijfolie. Een goed gereinigde huid is de basis voor een gezonde, stralende teint. Vrij van onzuiverheden, overtollig talg en make-up, kan het vrij ademen en zichzelf regenereren. De werking van de ingrediënten is:

- glyco-lipiden - is een biologisch afbreekbaar wasingrediënt dat is gemaakt dankzij het biofermentatieproces van suiker. Het is uiterst effectief in het verwijderen van allerlei soorten onzuiverheden van de huid en tegelijkertijd zacht - het veroorzaakt geen irritatie of droogheid.

- gefermenteerd rijstwater - ondersteunt huidregeneratie, bevat aminozuren, vitamines en mineralen.

- d-panthenol - verzacht, verzacht en hydrateert en verzacht de huid sterk.

- hydrofiele olijfolie - beïnvloedt de hydratatie, beschermt tegen vochtverlies, verzacht, kalmeert.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het product aan op een vochtige huid, masseer zachtjes met ronddraaiende bewegingen. Grondig afspoelen met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), betaïne, propaandiol, glycerine, glycolipiden, Olive , glycereth-8-esters, dinatriumcocoylglutamaat, coco-glucoside, saccharomyces/rijstfermentfiltraat, panthenol, polyglyceryl-6-caprylaat, natriumcocoylalanine, lactobionzuur, proline, Melkzuur, pentyleenglycol, dinatrium-EDTA, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, benzylalcohol, fenoxyethanol, parfum (geur). De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

109324
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169049614

Bielenda Professional...

€ 14,80
group_work Toestemming voor cookies