Bielenda Professional SUPREMELAB dermostimulerende gezichtscrème met Fito -collageen en groeifactoren 50 ml

€ 18,80
Inclusief belasting

Het vermindert de tekenen van veroudering en vermindert rimpels

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8

Bielenda Professional SUPREMELAB dermostimulerende gezichtscrème met Fito -collageen en groeifactoren 50 ml

De anti-rimpelcrème is geschikt voor de huid van alle leeftijden die kampt met tekenen van veroudering. Het is perfect zowel als preventief product, het verminderen van de eerste rimpels, als als een allesomvattende oplossing voor de rijpere huid. Dankzij de formule met sterk stimulerende en anti-rimpelingrediënten, biedt de crème een gerichte werking gericht op het opnieuw opbouwen, herstructureren en herstellen van het evenwicht van de huid en een gezonde, jeugdige uitstraling. Het vermindert effectief rimpels, verbetert de elasticiteit en elasticiteit van de huid en stimuleert regeneratieve processen.Tegelijkertijd biedt de crème ook intensieve regenererende en voedende effecten dankzij de comfortabele en sterk hydraterende formule. Daarom is het de perfecte combinatie van een actieve antirimpelcrème en een sterk hydraterend product, geschikt voor alle huidtypes.

Werking van de crème:

- Vermindert de tekenen van veroudering

- Het beïnvloedt de vermindering van rimpels

- Stimuleert huidvernieuwing en regeneratieprocessen

-Verbetert het uiterlijk en de conditie van de huid

- Maakt het oppervlak glad

- Verhoogt de stevigheid, elasticiteit en elasticiteit van de huid

- Herstructureert de rijpe huid

- Zorgt voor optimale hydratatie en herstelt het huidcomfort

De crème is bedoeld voor mensen met tekenen van veroudering, rimpels, verlies van stevigheid, elasticiteit en voor een vochtarme huid die gladgestreken moet worden.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer in de gereinigde gezichtshuid. Je kunt het ook op de hals en het decolleté gebruiken. Gebruik in de ochtend en/of avond.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Orbignya Oleifera (Babassu) Zaadolie, Propaandiol, Oryza Sativa (Rijst) Zemelenolie, Isononyl Isononanoaat, Tocoferylacetaat, Cetearyl Olivate, Squalane, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Natrium Lactaat, Lactobionzuur, Glycerine, Gehydrolyseerde Soja Eiwitten, lecithine, rijstaminozuren, methylsilanolmannuronaat, L-proline, acetylglutamine, Bacillus/foliumzuurfermentfiltraatextract, Sh-oligopeptide-1, Sh-oligopeptide-2, Sh-polypeptide-1, Sh-polypeptide-11, Sh-polypeptide-9, gehydrolyseerd Adansonia Digitata-zaadextract, bèta-sitosterol, palmitoyldipeptide- 5 diaminobutyroylhydroxythreonine, palmitoyltripeptide-5, tetradecylaminobutyroylvalylaminoboterzuurureumtrifluoracetaat, natriumhyaluronaat, dimethicon, ethylhexylglycerine, glycine-soja (sojaolie, 1.2-He xaandiol, Butyleenglycol, caprylylglycol, squaleen, natriumstearoylglutamaat, ammoniumacryloyldimethyltauraat/VP-copolymeer, xanthaangom, dinatrium-EDTA, ascorbylpalmitaat, tocoferol, Magnesium , fenoxyethanol, benzylalcohol, natriumbenzoaat, sorbinezuur, parfum (geur), hexylkaneel , Limoneen, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112134
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902169052775

Bielenda Professional...

€ 18,80
group_work Toestemming voor cookies