Bielenda Professional SUPREMELAB actieve nachtgezichtscrème met 1% Retinal 50 ml

€ 21,40
Inclusief belasting

Actieve nachtcrème met Retinol 1%

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
11

Bielenda Professional SUPREMELAB actieve nachtgezichtscrème met 1% Retinal 50 ml

Actieve nachtcrème met Retinol 0,1% is gemaakt voor de verzorging van alle huidtypes die een grondige regeneratie en vernieuwing nodig hebben, inclusief de meer gevoelige en reactieve huidtypes. De uiterst effectieve werking van een hoge concentratie retinol met niacinamide wordt gecombineerd, evenals een zorgvuldig geselecteerd systeem van herstellende, beschermende en voedende ingrediënten, zoals linolzuur, fosfolipiden en een complex van polysacchariden. Hoogwaardige lipide-ingrediënten, waaronder squalaan, werden gebruikt om de crème te maken.

Indicaties:

- Tekenen van veroudering, rimpels

-Slapte huid, gebrek aan elasticiteit en stevigheid

- Verlies van huiddichtheid

-Onvolmaaktheden, puistjes, mee-eters

-Verkleuring van verschillende oorsprong

- Huid die aan vernieuwing toe is

Nachtcrème met retinol is gemaakt voor de verzorging van alle huidtypes die diepe regeneratie en vernieuwing nodig hebben, inclusief de gevoelige en reactieve huid. De geursamenstelling van de crème met Retinol is speciaal aangepast aan de gevoelige huid, vrij van allergenen, wat een veilig gebruik garandeert.

Effecten:

- Vermindering van onvolkomenheden, regulatie van talgafscheiding

- Vermindering van verschillende soorten verkleuring, eenmaking van de huidskleur

- Vermindering van de zichtbaarheid van tekenen van veroudering en rimpels

-Verhoging van de elasticiteit, stevigheid en dichtheid van de huid

- Gevoede, gehydrateerde huid

- Gladde huidstructuur

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een gereinigd, droog gezicht en de oogcontour vermijden. Introduceer geleidelijk, in het begin elke 5 dagen, en verhoog de frequentie in de loop van de tijd totdat u het elke dag gebruikt. Het product maakt je gevoelig voor de zon, gebruik cosmetica met een hoge SPF. Het product mag niet worden gebruikt door zwangere en zogende vrouwen. In het begin, wanneer de huid tolerantie opbouwt, kan er een tijdelijk gevoel van droogheid of overgevoeligheid zijn.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycerine, squalaan, capryl/caprinezuurtriglyceride, gehydrogeneerd ethylhexylolivaat, polyglyceryl-3-distearaat, orbignya oleifera (babassu) zaadolie, propaandiol, glycerylstearaat, cetearylalcohol, niacinamide, linolzuur, fosfolipide, inuline, biosaccharidegom -1, alfa-glucaan-oligosaccharide, retina, linoleenzuur, glycolipiden, gehydrogeneerde onverzeepbare Olive , glycine sojaolie (sojaolie), fosfatidilserine, glycerilstearaatcitraat, natriumstearoylglutamaat, tocoferol, tocoferol, tocoferol, bisitosta Erol, squaleen, ascorbylpalmitaat , Dimethicon, Ammonium Acryloyldimethyltauraat/VP Copolymeer, Dinatrium EDTA, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Methylparaben, Parfum (Geur). De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112137
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169052041

Bielenda Professional...

€ 21,40
group_work Toestemming voor cookies