Bielenda Professional SUPREMELAB Men Line Light Normaliserende gezichtscrème 50 ml

€ 14,80
Inclusief belasting

Normaliserende crème is een product dat zorgt voor het effect van een frisse huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Bielenda Professional SUPREMELAB Men Line Light Normaliserende gezichtscrème 50 ml

Normaliserende crème is een product dat zorgt voor het effect van een frisse huid, de afscheiding van talg reguleert en het werk van talgklieren normaliseert. Regelmatig gebruik van deze crème verbetert de conditie van een onzuivere huid, met onvolkomenheden en oneffenheden. De crème heeft een zeer lichte, niet-overbelastende en comfortabele crème-gelformule. Het is bedoeld voor de verzorging van een gecombineerde, vette en onvolmaakte huid. De formule van de crème bevat een combinatie van regulerend niacinamide met effectieve, maar huidvriendelijke zuren, zoals amandelzuur en gluconolacton. Daarnaast is de samenstelling van de crème verrijkt met zink, dat regeneratie ondersteunt en kalmeert, en CBD olie, dat de huid intensief regenereert. Dankzij dit ingrediënt veroorzaakt het product geen uitdroging en verstrakking van de huid.

De werking van de crème omvat:

- Regulering van talgafscheiding.

-Helpt oneffenheden en onvolkomenheden te verminderen.

- Gladmaken van de huid.

-Verbetering van het uiterlijk van de huid met neiging tot vettigheid.

- Verfrissing van de huid.

De actieve ingrediënten van de crème zijn:

-Niacinamide, dat de afscheiding van talg reguleert, de normalisatie van een gecombineerde en vette huid ondersteunt en onvolkomenheden helpt verminderen.

- Amandelzuur ( AHA ) en gluconolacton ( PHA ), die onvolkomenheden helpen verminderen, de huid normaliseren en de textuur glad maken.

- CBD-olie, die de huid sterk regenereert.

- Zink PCA, dat een regulerend effect heeft, de regeneratie ondersteunt en oneffenheden verzacht.

Normaliserende crème is een licht product dat behoort tot de MEN LINE serie van Bielenda Professional SupremeLab . Alle producten in deze lijn zijn speciaal ontwikkeld voor de specifieke behoeften en problemen van de mannenhuid. Actieve ingrediënten en formules zijn zorgvuldig geselecteerd om maximale verzorgende effecten en gebruiksgemak te garanderen.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een gereinigd gezicht, vermijd de oogcontouren. Gebruik 's nachts. Gebruik fotobescherming. Het product kan dagelijks of meerdere keren per week worden gebruikt, afhankelijk van de behoeften en conditie van de huid.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, niacinamide, tripelargonine, coco-caprylaat/capraat, stearylalcohol, gluconolacton, amandelzuur, natriumlactaat, squalaan, cannabis sativa-zaadolie, zink-PCA, cannabis sativa bloem/blad/stengel-extract, ethylhexylglycerine, glyceryl Stearaat, PEG-100-stearaat, natriumstearoylglutamaat, polyacrylaat-crosspolymeer-6, xanthaangom, dinatrium-EDTA, fenoxyethanol, benzylalcohol, parfum (geur), linalool, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112143
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169052010

Bielenda Professional...

€ 14,80
group_work Toestemming voor cookies