BasicLab Micellis vochtinbrengende micellaire vloeistof voor de droge en gevoelige huid 500 ml

€ 16,90
Inclusief belasting

Hydraterende micellaire vloeistof is bedoeld voor het reinigen van de droge en gevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

BasicLab Micellis vochtinbrengende micellaire vloeistof voor de droge en gevoelige huid 500 ml

Hydraterende micellaire vloeistof is bedoeld voor het reinigen van de droge en gevoelige huid. Het werkt zacht om make-up en andere onzuiverheden te verwijderen zonder te wrijven, waardoor het risico op irritatie wordt geminimaliseerd. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en acties van dit product:

-Zachte, biologisch afbreekbare reinigingsstoffen van plantaardige oorsprong: absorberen en verwijderen effectief make-up en onzuiverheden.

-Trehalose (2%): een suiker van natuurlijke oorsprong die het vochtgehalte van de huid verhoogt en helpt de balans van de hydrolipidenbarrière te herstellen. Het is ook een verzachtende en verzachtende stof.

-Glycine en arginine (aminozuren van de natuurlijke vochtinbrengende factor NMF ): ze binden water in de opperhuid, waardoor transepidermaal waterverlies wordt beperkt. Ze voorkomen uitdroging en minimaliseren het risico op irritatie.

-Hyaluronzuur met laag molecuulgewicht: hydrateert en maakt de huid glad, vermindert de ruwheid en geeft haar elasticiteit.

- Heeft een positieve invloed op de conditie van een droge en vochtarme huid.

-Niacinamide: Versterkt de huid, versnelt de regeneratie van de opperhuid en vermindert de neiging tot hyperreactiviteit.

- Pantenol en allantoïne: hydrateren, kalmeren en versnellen de regeneratieprocessen van de huid.

De resultaten van het gebruik van vochtinbrengende micelvloeistof zijn:

-De huid wordt gereinigd van make-up.

-De huid is gehydrateerd en glad.

-De huid wordt gekalmeerd.

Deze micellaire vloeistof is geschikt voor de droge en gevoelige huid. Het wordt aanbevolen om het te gebruiken als de eerste stap in een tweestaps huidreinigingsproces, in combinatie met een vochtinbrengende reinigingsgel.

HOE TE GEBRUIKEN

Doordrenk een wattenschijfje met micellaire vloeistof en was vervolgens voorzichtig de huid van uw gezicht en oogleden. Herhaal de handeling totdat het wattenschijfje schoon blijft. Daarna afwassen met water

SAMENSTELLING

Aqua , polyglyceryl-4 pelargonaat, trehalose, glycerine, caprylyl/caprylglucoside, natrium-PCA, gehydrolyseerd Hyaluronic Acid , ureum, glycine, fructose, niacinamide, arginine, inositol, Panthenol , allantoïne, natriumlactaat, pentyleenglycol, melkzuur, levulinezuur , Natriumlevulinaat, Natriumbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113395
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904639170675

BasicLab Micellis...

€ 16,90
group_work Toestemming voor cookies