Sunew Med+ SUNglow SPF50 verjongende gezichtscrème 50 ml

€ 42,00
Inclusief belasting

Gehydrateerde en verlichte huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Sunew Med+ SUNglow SPF50 verjongende gezichtscrème 50 ml

SUNglow crème is uw dagelijkse bescherming tegen de zon en de tekenen van veroudering. Hydrateert en voedt de huid en beschermt tegen zonnestralen en vrije radicalen. De kern van de formule bestaat uit minerale en organische filters verrijkt met een nieuwe generatie filters, evenals hyaluronzuur en posteleinextract. De crème verheldert, verstevigt en maakt de huid glad, waardoor deze er elke dag jonger uitziet. De lichte formule trekt snel in, perfect onder make-up en laat geen witte vlekken achter. De crème biedt SPF (UVB)-bescherming van 60,4 en een UVA-beschermingsfactor (PPD) van 10,1 (PA+++).

EFFECTEN VAN DE CRÈME:

-95% Zijdezachte huid

-95% Gehydrateerde en verlichte huid

-89% Voedt de huid en zorgt voor een gezond uiterlijk

-89% Sterk verzachtend effect

-84% Vertraagt merkbaar het verouderingsproces van de huid

*Effecten bevestigd door toepassingstests onder toezicht van een dermatoloog, uitgevoerd op een groep van 19 personen gedurende een periode van 4 weken.

ACTIEVE INGREDIËNTEN:

-Arginine: Sterke hydraterende eigenschappen, versterkt de hydrolipidenbarrière, stimuleert de collageensynthese.

- Aloe Barbadensis-extract: hydrateert, kalmeert, conditioneert en ondersteunt de regeneratie van de huid. Antioxidant.

-Gemeenschappelijk posteleinextract: Antioxidant, neutraliseert vrije radicalen, vertraagt het huidverouderingsproces, heeft een verstevigend effect.

- Hyaluronic Acid : vochtinbrengende stof, beschermt de opperhuid tegen waterverlies, maakt elastisch, verzacht en verstevigt.

-Hydroxaminezuur: heeft anti-comedogene en keratolytische eigenschappen, hydrateert de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de juiste hoeveelheid aan op gezicht en hals. Je kunt het ook op je halslijn gebruiken als deze wordt blootgesteld aan de zon. Probeer de crème gelijkmatig aan te brengen en vermijd de gebieden rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , dicaprylylcarbonaat, ethylhexylmethoxycinnamaat, cyclopentasiloxaan, glycerine, butyleenglycol, C12-15 alkylbenzoaat, homosalaat, octocryleen, ethylhexyltriazon, diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoaat, fenylbenzimidazoolsulfonzuur, zinkoxide, titaniumdioxide, arginine, cetylalcohol, acrylaten / Octylacrylamidecopolymeer, C20-22-alcoholen, C20-22-alkylfosfaat, aluminiumoxide, siliciumdioxide, triethoxycaprylylsilaan, caprylyl / caprylglucoside, methyleenbis-benzotriazolyltetramethylbutylfenol, natriumpolyacrylaat, aloë barbadensis-extract, portulaca oleracea-extract, hyaluronzuur, hydroxyacetofenon, cap-rylhydroxaminezuur , Xanthaangom, Parfum, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115250
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900378737360

Sunew Med+ SUNglow SPF50...

€ 42,00
group_work Toestemming voor cookies