BasicLab Esteticus spot Serum voor micro-inflammatoire laesies met AHA / BHA 7%, Azelaïnezuur 3% en Lactoferrine 15 ml

€ 29,90
Inclusief belasting

Serum voor micro-inflammatoire laesies is een geconcentreerd product dat de conditie van de probleemhuid zichtbaar verbetert en bestaande laesies al na enkele keren gebruik effectief vermindert.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

BasicLab Esteticus spot Serum voor micro-inflammatoire laesies met AHA / BHA 7%, Azelaïnezuur 3% en Lactoferrine 15 ml

Spotserum voor micro-inflammatoire laesies is een geconcentreerd product dat de conditie van de probleemhuid zichtbaar verbetert en bestaande laesies al na enkele keren gebruik effectief vermindert. De werking ervan versnelt de regeneratie van de opperhuid en stimuleert herstelprocessen, waardoor de vorming van oneffenheden en post-inflammatoire verkleuring wordt geminimaliseerd. Bovendien heeft het serum antibacteriële eigenschappen, waardoor de groei van bacteriën die verantwoordelijk zijn voor dzik wordt beperkt, terwijl het de huid beschermt tegen de negatieve effecten van vrije radicalen, die de symptomen van de ziekte kunnen verergeren.

PRODUCTVOORDELEN:

-7% AHA/BHA (shikiminezuur en salicylzuur): Verzacht micro-inflammatoire veranderingen, vermindert bestaande puistjes en papels, terwijl de vorming van nieuwe effectief wordt voorkomen. Exfolieert zachtjes de opperhuid, versnelt de regeneratie en vermindert post-inflammatoire verkleuringen. De technologie van geleidelijke afgifte van salicylzuur garandeert een langdurige werking zonder risico op irritatie.

-3% azelaïnezuur: Vermindert de groei van bacteriën die acne veroorzaken, voorkomt de vorming en verlicht bestaande post-inflammatoire verkleuringen.

-Carnosine 2.0: Bestand tegen afbraak, heeft een hydraterende werking en verbetert de structuur en kleur van de opperhuid. Het voorkomt dat de verkleuring permanent wordt en heeft een antioxiderende werking, waardoor de schadelijke effecten van vrije radicalen worden geneutraliseerd.

- CICA (Centella asiatica: madecassoside, asiaticoside en extract): Het heeft een sterk verzachtend effect, vermindert rode acne-laesies, ondersteunt de regeneratie van de opperhuid en minimaliseert sporen van acne-laesies. Het heeft antioxiderende en verzachtende eigenschappen.

-Lactoferrine: Normaliseert de talgafscheiding, verzacht micro-inflammatoire veranderingen en draagt bij aan een snellere vermindering ervan. Het heeft antibacteriële eigenschappen en ondersteunt de natuurlijke immuniteit van de huid.

-Ceramiden (Ceramide NP, Ceramide AP): Herbouwen de epidermale barrière, versterken de weerstand van de huid tegen externe factoren, verminderen overgevoeligheid en droogheid.

-Fytosfingosine, fytosterolen: voeden, verbeteren de elasticiteit en gladheid van de huid en voorkomen overmatige TEWL.

-Vitamine E (Tocoferol): Antioxidant, voedt en regenereert.

-Glucose: Verhoogt het hydratatieniveau en voorkomt uitdroging en overmatige vervelling van de opperhuid.

ZICHTBARE RESULTATEN:

- Kalmeert en vermindert micro-inflammatoire acne-laesies (puistjes en papels) zonder de huid uit te drogen.

-Verminderde vermenigvuldiging van acnebacteriën C. acnes.

-Versnelde regeneratie van de epidermis op de plaats van terugtrekkende laesies.

-Geminimaliseerd risico op post-inflammatoire verkleuring.

GESCHIKT VOOR DE HUID:

-Op elke leeftijd.

-Vette, combinatie of normaal.

-Bij acne, micro-inflammatoire veranderingen.

-Gevoelig.

-Met enkele onvolkomenheden.

HOE TE GEBRUIKEN

Meerdere keren per dag (meer dan 2x) plaatselijk aanbrengen op de gereinigde huid. Niet aanbrengen op plaatsen waar de continuïteit van de huid is verbroken. WAARSCHUWINGEN EN AANBEVELINGEN:

AHA/BHA kan de huid gevoelig maken voor zonnestraling, vermijd daarom directe blootstelling aan de zon en bescherm de huid met een filter, bijvoorbeeld een lichtbeschermende emulsie SPF 50+.

Het preparaat heeft een lokale werking. Bij grotere acnegebieden raden wij aan om het te combineren met andere huidverzorgingsproducten tegen acne die op het hele gezicht worden aangebracht, bijvoorbeeld een prebiotische kalmerende crème.

Er zijn geen contra-indicaties voor het gebruik van het serum door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Shikiminezuur, Glycerine, Dicaprylylether, Cetearylalcohol, Azelaïnezuur, Salicylzuur, Propylheptylcaprylaat, Pentyleenglycol, Acacia Senegal-gom, Lactofferine, Decarboxy Carnosine HCL, Fytosfingosine, Ceramide NP, Ceramide AP, Madecassoside, Asiaticoside, Fytosterolen , Natriumcaproyl/Lauroyllactylaat, Fytosterylmacadamiaat, Jojoba-olie/ Macadamia zaadolie-esters, Centella Asiatica -bladextract, Squaleen, Glucose, Tocoferol, Cetearylglucoside, Steareth-21, Xanthaangom, Triethylcitraat, Hydroxyacetofenon. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115438
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904639171108

BasicLab Esteticus spot...

€ 29,90
group_work Toestemming voor cookies