BasicLab Dermatis verzachtende gezichtsreinigingsgel tegen oneffenheden 0,5 % BHA 300 ml

€ 20,80
Inclusief belasting

Reinigingsgel tegen oneffenheden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

BasicLab Dermatis verzachtende gezichtsreinigingsgel tegen oneffenheden 5 % BHA 300 ml

Anti-imperfectie reinigingsgel is een gladmakend product dat de vermindering van acne-laesies op het lichaam ondersteunt, vooral op de armen, rug, dijen en billen. De formule normaliseert de talgafscheiding, kalmeert bestaande micro-inflammatoire veranderingen en ondersteunt de reiniging van de talgklieropeningen. Dankzij het zachte exfoliërende effect vermindert het de ruwheid van de opperhuid en verzorgt het de huid die vatbaar is voor keratinisatie rond de haarzakjes. De gelformule is zacht voor de huid, heeft een fysiologische pH, droogt niet uit en verstoort de balans van de hydrolipidenbarrière van de opperhuid niet, waardoor een gevoel van comfort en zachtheid ontstaat.

GEAVANCEERDE INGREDIËNTEN:

-Zachte, biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen (Lauryl Glucoside, Natriumcocoamfoacetaat): Reinigt effectief zonder de balans van de hydrolipidenbarrière te verstoren.

-0,5% BHA (salicylzuur): kalmeert en vermindert micro-inflammatoire puistjes en papels, terwijl de opperhuid zachtjes wordt geëxfolieerd. Het voorkomt de vorming van nieuwe laesies en helpt de huid grondig te reinigen van overtollig talg.

-Niacinamide: vermindert roodheid en verzacht micro-inflammatoire veranderingen. Het heeft een antioxiderende werking, normaliseert de talgafscheiding en heeft een positief effect op de hydrolipidenbarrière en hydratatie van de opperhuid.

-Prebiotica: Ze ondersteunen de vermindering van bestaande puistjes en papels, beperken de neiging om nieuwe te vormen. Ze verbeteren de regeneratieve processen en verminderen de neiging van een voor acne gevoelige huid om overgevoelig te worden. Pantenol en allantoïne hebben een verzachtende werking en ondersteunen de regeneratie van de opperhuid.

ZICHTBARE RESULTATEN:

-De huid wordt effectief gereinigd zonder een trekkerig gevoel en irritatie.

-Verminderde ruwheid, oneffenheden en perifolliculaire keratose.

- Geëlimineerde acne-laesies op het lichaam en minder neiging om nieuwe te creëren.

-Reinigde "poriën" op de lichaamshuid en genormaliseerde talgafscheiding.

GESCHIKT VOOR LICHAAMSHUID:

-Elk type, vooral vettig en gevoelig.

- Heeft de neiging de "poriën" te vervuilen.

-Bij acne op de rug, halslijn, billen.

-Met perifolliculaire keratose.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op uw handen en was uw hele lichaam. Grondig spoelen met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Laurylglucoside, Natriumcocoamfoacetaat, Glycerine, Niacinamide, Inuline, Allantoïne, Panthenol , Natriumcaproyl/Lauroyllactylaat, Alfa-glucaanoligosaccharide, Salicylzuur, Melkzuur, Triethylcitraat, Cellulose, Fructose, Glucose, Cellulosegom, Xanthaangom, Acacia Senegal-gom, citroenzuur, levulinezuur, natriumlevulinaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115439
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904639171122

BasicLab Dermatis...

€ 20,80
group_work Toestemming voor cookies