Lirene Kremo - Gezichtsgel SPF30 50 ml

€ 7,90
Inclusief belasting

De crème beschermt de huid effectief tegen schadelijke UVA/UVB-straling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Lirene Kremo - Gezichtsgel SPF30 50 ml

Lirene Gezichtscrème-Gel SPF30 is een innovatief product dat de huid effectief beschermt tegen schadelijke UVA/UVB-straling, terwijl het DNA van cellen wordt beschermd. Dankzij het gehalte aan vitamine E en het gepatenteerde complex van rozemarijnzuur en L-thioproline biedt de crème effectieve bescherming tegen veroudering door licht, waardoor de effecten van infraroodstraling (IR), zichtbaar licht (VL) en blauwe straling van elektronische apparaten worden geëlimineerd ( HEV). Bovendien hydrateren en voeden sheaboter en verzachtende middelen de huid diep, terwijl ze zorgen voor een snelle opname van de crème. Het product is getest op veiligheid en effectiviteit in het Lirene Wetenschappelijk Laboratorium, wat de hoge kwaliteit en effectiviteit in de dagelijkse huidverzorging bevestigt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème bij voorkeur 15 minuten vóór blootstelling aan de zon aan op uw gezichtshuid. Om maximale bescherming te behouden, brengt u de crème elke 2 uur opnieuw aan en na het afdrogen met een handdoek, baden of zweten.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), dibutyladipaat, diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoaat, ethylhexylsalicylaat, ethylhexyltriazon, coco-caprylaat, bis-ethylhexyloxyfenol methoxyfenyltriazine, glycerine, dicaprylylcarbonaat, cetearylalcohol, kaliumcetylfosfaat, glycerylstearaat, 1,2-hexaandiol, Acrylaten/C12-22 alkylmethacrylaatcopolymeer, butylsalicylaat, dimethicon, glycerylstearaat SE, allantoïne, Laminaria Ochroleuca-extract, hydroxyacetofenon, tocoferylacetaat, tocoferol, undecaan, tridecaan, capryl/caprinezuurtriglyceride, acacia-senegalgom, xanthaangom, hectoriet, hydroxyethyl cellulose , Arginine, Coco-Glucoside, Dinatriumlaurylsulfosuccinaat, Citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114816
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900717317727

Lirene Kremo - Gezichtsgel...

€ 7,90
group_work Toestemming voor cookies