Resibo Babyface Multi-acid Vernieuwende Essentie 50 ml

€ 28,60
Inclusief belasting

Essentie met meerdere zuren zorgt voor huidcomfort

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8
Niet op voorraad

Resibo Babyface Multi-acid Vernieuwende Essentie 50 ml

De multi-zure essentie zorgt voor het comfort van de huid, maar is tegelijkertijd beslissend en uiterst effectief in haar intensieve vernieuwing. Het unieke van de essence is gebaseerd op de combinatie van bewezen organische zuren, tranexaminezuur en complementaire ingrediënten met een hoge kalmerende, hydraterende en ondersteunende natuurlijke huid- en opperhuid vernieuwingsprocessen. Dit komt door de unieke combinatie van AHA en PHA zuren, met verschillende eigenschappen en deeltjesgroottes, die goed werken op veel huidtypes. Hun combinatie geeft een multidimensionaal effect. Glycolzuur en amandelzuur hydrateren en maken het huidoppervlak perfect glad, tranexaminezuur verheldert verkleuringen en egaliseert de kleur, en gluconolacton vernauwt de poriën en verstevigt. De essence zal werken voor mensen die zowel de eerste als meer zichtbare tekenen van veroudering opmerken. Perfect ook voor degenen die zien dat hun huid uitgedroogd, grauw en veel energie nodig heeft.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 's avonds een kleine hoeveelheid aan op een gereinigd gezicht. Laat staan tot het volledig is opgenomen. Introduceer het langzaam in uw dagelijkse verzorging en observeer de reactie van de huid. Gebruik 1-2 keer per week of zelfs om de andere avond. Vergeet niet om overdag een SPF crème met een factor 30 of meer aan te brengen.

SAMENSTELLING

Aqua , propaandiol, Anthemis Nobilis Water *, glycolzuur, cococaprylaat/capraat*, natriumlactaat, gluconolacton, amandelzuur, natriumhydroxide, glycerylstearaatcitraat*, glycerine, tranexaminezuur, dizetmeelfosfaat*, Astrocaryum tucuma-zaadboter, Morus Nigra-bladextract*, Capparis Spinosa-knopextract*, Rhodiola Rosea-wortelextract*, Helianthus Annuus-zaadolie, Panthenol , tocoferol, biosaccharidegom-1*, glycerylstearaat*, cetearylalcohol*, cetylpalmitaat*, sorbitanpalmitaat*, sorbitan Oleaat*, Fenethylalcohol, Acacia Senegal Gum*, Xanthaangom*, Natriumstearoylglutamaat*, Tetranatriumglutamaatdiacetaat*, Ethylhexylglycerine, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Natriumlevulinaat*, Glycerylcaprylaat*, Natriumanisaat*, Citroenzuur

* ingrediënten met certificaat van natuurlijkheid De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

109664

Specifieke referenties

ean13
5903714270835

Resibo Babyface Multi-acid...

€ 28,60
group_work Toestemming voor cookies