BasicLab Complementis light Normaliserende gezichtsemulsie met 3% Noni stamcelcomplex 50 ml

€ 28,60
Inclusief belasting

Licht normaliserende emulsie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

BasicLab Complementis light Normaliserende gezichtsemulsie met 3% Noni stamcelcomplex 50 ml

Een lichte, normaliserende emulsie reguleert het werk van de talgklieren en ondersteunt de reconstructie van de hydrolipidenbarrière, waardoor de balans en het comfort van de vette en gecombineerde huid wordt hersteld. Kalmeert micro-inflammatoire aandoeningen, verzorgt de huid die gevoelig is voor acne volledig. De crème hydrateert langdurig zonder een vettig laagje achter te laten en de niet-comedogene formule is het perfecte hoogtepunt van zowel de avond- als ochtendverzorging.

INGREDIËNTEN:

- 3% van het noni-stamcelcomplex kalmeert effectief acne-laesies en reguleert de hoeveelheid afgescheiden talg zonder de opperhuid uit te drogen. Hierdoor worden de "poriën" gereinigd en minder zichtbaar. Het complex ondersteunt de balans van het microbioom en vermindert de neiging tot acne-laesies.

- 1% glycyrrhizine (zout van glycyrrhizinezuur) heeft een normaliserend effect op het werk van talgklieren en vermindert de symptomen van hyperreactiviteit van de huid. Het vermindert roodheid en irritatie en ondersteunt de regeneratie van de acnehuid, waardoor verkleuring wordt voorkomen.

- CBD (cannabidiol) heeft een seboregulerend effect en vermindert oneffenheden. Verzacht effectief irritaties en acne-laesies en versnelt huidregeneratie op de plaats van onvolkomenheden. Het hydrateert, voorkomt overmatig waterverlies en vertraagt de vermenigvuldiging van epidermale cellen, waardoor de vorming van mee-eters wordt voorkomen.

- Adenosine regenereert en vertraagt het verouderingsproces van de huid. Dankzij het vermogen om de melaninesynthese te verminderen, egaliseert het ook de kleur.

- Sarcosine en Fleisher's wilgenroosje remmen de overproductie van talg veroorzaakt door min. door androgenen (DHT). Ze hebben een gunstig effect op de diversiteit van het microbioom, wat cruciaal is voor de goede conditie van de huid, en verminderen ook de zichtbaarheid van "poriën".

RESULTATEN:

- Snellere vermindering van imperfecties en minder neiging om nieuwe te creëren.

- Talgafscheiding genormaliseerd en de zichtbaarheid van "poriën" verminderd.

- Langdurig gehydrateerde en gekalmeerde huid zonder vettig aan te voelen.

- Gladde structuur en gelijkmatige teint.

Geschikt voor huid van alle leeftijden, vettig of gecombineerd, met acne en onvolkomenheden, met vergrote poriën, met seborrheic dermatitis.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een kleine hoeveelheid emulsie in de huid van het gezicht. Gebruik alleen of over serum dat is afgestemd op de behoeften van uw huid. U kunt de emulsie ook op andere delen van het lichaam aanbrengen, bijv. halslijn, rug. Overdag raden we aan om daarnaast een crème met een hoog UV-filter aan te brengen.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, tripelargonine, dicaprylylether, C9-12-alkaan, pentyleenglycol, polyglyceryl-6-stearaat, propylheptylcaprylaat, butylavocaat, dikaliumglycyrrhizaat, Morinda Citrifolia-fruitextract, Epilobium Fleischeri bloem/blad/stengel-extract, adenosine, sarcosine, cannabidiol , tocoferol, trehalose, ectoïne, disteardimoniumhectoriet, triethylcitraat, polyglyceryl-6-behenaat, glycerylstearaat, carrageen, siliciumdioxide, hydroxyacetofenon, xanthaangom, citroenzuur. De actuele samenstelling staat op de productverpakking

110675
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904639170569

BasicLab Complementis light...

€ 28,60
group_work Toestemming voor cookies