YOPE Skin Progress Micellaire essentie voor het verwijderen van gezichtsmake-up 150 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Natuurlijke micellaire essentie voor het verwijderen van make-up Skin Progress - Zachte reiniging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

YOPE Skin Progress Micellaire essentie voor het verwijderen van gezichtsmake-up 150 ml

Natuurlijke micellaire essence voor make-up verwijderen is een milde, transparante formule met een eenvoudige samenstelling die make-up grondig verwijdert, de huid reinigt, verfrist en kalmeert. Dit is een uitstekende manier om make-up en onzuiverheden effectief van het huidoppervlak te verwijderen, zonder de natuurlijke beschermende barrière te verstoren.

Hoofdingrediënten:

-Olijfgroene micellen: dit zijn natuurlijke moleculen die zichzelf assembleren tot micellen. Ze absorberen effectief ale voorzichtig make-up en onzuiverheden van het huidoppervlak.

-Aloë-sap: heeft een sterk hydraterende en verstevigende werking. Het helpt huidirritaties te verzachten en het zuur-base-evenwicht te herstellen.

-Paarse wilg: helpt het huidcomfort te herstellen en irritaties te verzachten. Bevat een rijke bron van salicylaten, die op natuurlijke wijze reinigt en de regeneratie van de huid ondersteunt. Dankzij dit wordt de huid zacht en gehydrateerd.

Het is een veganistisch product dat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong bevat en dermatologisch getest is. Het is een perfecte oplossing voor het verwijderen van make-up, waardoor uw huid schoon, fris en klaar voor verdere verzorging achterblijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Doordrenk een wattenschijfje met een kleine hoeveelheid vloeistof en reinig zachtjes uw gezicht, oogcontour en lippen. Je kunt afspoelen met water, maar dat hoeft niet.

SAMENSTELLING

Aqua , Aloe Barbadensis- Juice , polyglyceryl-3-cocoaat, pentyleenglycol, Lactobacillus/Arundinaria Gigantea-fermentfiltraat, Saccharomyces/rijstfermentfiltraat, glycerine, caprylyl/caprylglucoside, Lactobacillus/Salix Purpurea-schorsextract, trehalose, gehydrolyseerd plantaardig eiwit, Leuconostoc/ Radijswortelfermentfiltraat, polyglyceryl-6-lauraat, natriumlevulinaat, levulinezuur, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, hydroxyacetofenon, melkzuur, citroenzuur, parfum, aminomethylpropanol, dimethylglucamine, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113986
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903760206260

YOPE Skin Progress...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies