Paese Lush Satin Vitamin Illuminating Foundation /31/ Warm Beige 30 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

Perfect voor de vermoeide, droge en normale huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Paese Lush Satin Vitamin Illuminating Foundation /31/ Warm Beige 30 ml

Vitamine verhelderende foundation met extract van tropisch fruit, ideaal voor de vermoeide, droge en normale huid. Het zal je huid er gezond en fris uit laten zien. Perfect voor een doffe huid en tekenen van vermoeidheid die gepaard gaan met een grijze tint. Fluid verheldert zachtjes de huid en voegt een subtiele gloed toe. De winter is een tijd waarin vermoeidheid bijzonder acuut is en de huid speciale aandacht nodig heeft. Met dit in gedachten hebben we een vitamine-verhelderende vloeistof gemaakt die de huid voedt en haar een mooie uitstraling geeft. De formule van het product is gebaseerd op tal van actieve ingrediënten, zoals:

- Extracten mango , papaja en granaatappel die de huid verhelderen en de teint verbeteren.

- Vitaminen A, C en E, die een antioxiderende werking hebben, de huid beschermen tegen vrije radicalen en huidveroudering tegengaan.

- D- pantenol , dat irritaties kalmeert en vochtverlies uit de opperhuid voorkomt.

- Verstevigende polymeren die rimpels optisch gladstrijken.

- Een actief complex van bio-elementen dat de afscheiding van talg reguleert, de synthese van collageen en hyaluronzuur in de huid ondersteunt en fijne lijntjes vermindert.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de foundation aan op het gezicht met je vingers, een sponsje of een foundationkwast. Verdeel gelijkmatig over het gezicht om een perfecte finish te krijgen en allerlei imperfecties te maskeren.

SAMENSTELLING

Aqua , cyclopentasiloxaan, capryl/caprinezuur triglyceride, gehydrogeneerd polydeceen, hdi/trimethylol hexyllacton kruispolymeer, polyglyceryl-4 isostearaat, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicon, cyclomethicon, dimethicon kruispolymeer, glycerine, propyleenglycol, nylon-12, silica dimethyl silylaat , magnesium , silica, hexyllauraat, panthenol , lauryl peg/ppg-18/18 methicon, mangifera indica fruitextract, carica papaya fruitextract, punica granatum fruitextract, niacinamide, tocoferylacetaat, retinylpalmitaat, ascorbylpalmitaat, dimethicon, alumina , fenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, parfum, [+/-: ci 77491, ci 77492, ci 77499, ci 77891] De huidige samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110150
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901698578183

Paese Lush Satin Vitamin...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies