Hean Foundation kleurverhelderaar 20 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Deze witmaker is ontworpen om te worden gemengd met foundation

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

Hean Foundation kleurverhelderaar 20 ml

Foundation colour brightener is een innovatief cosmetisch product dat is gemaakt voor mensen die de perfecte tint van hun foundation willen krijgen. Deze witmaker is ontworpen om te worden gemengd met foundation, zodat je een lichtere tint kunt krijgen die perfect bij je huidskleur past. De formule van de witmaker is zo ontwikkeld dat het een natuurlijk effect garandeert en tegelijkertijd geen maskereffect op het gezicht veroorzaakt. Dit product is uiterst eenvoudig te gebruiken - voeg gewoon een paar druppels toe aan de foundation en meng goed, en breng het dan zoals gewoonlijk op het gezicht aan. De foundationkleurverhelderaar kan worden gebruikt door mensen met alle huidtypes en de delicate formule veroorzaakt geen irritatie of allergieën. Dankzij dit product kun je de perfecte foundationtint krijgen zonder dat je een nieuwe cosmetica hoeft te kopen, wat je tijd en geld bespaart.

HOE TE GEBRUIKEN

Meng een paar druppels van de highlighter met de geselecteerde foundation in de juiste verhoudingen, afhankelijk van het verwachte verlichtingseffect. We mengen vlak voor het aanbrengen van de foundation op de huid - voeg het product niet toe aan de foundation.Ook ideaal voor zelfstandig gebruik als highlighter. Direct op de huid aangebracht, geeft het een spectaculair effect van een mooi spiegelend oppervlak. Breng aan op de bovenkant van de jukbeenderen, cupidoboog, wenkbrauwbogen, neus en decolleté.

SAMENSTELLING

Aqua , cyclopentasiloxaan, ppg-3 benzylethermyristaat, cyclohexasiloxaan, propyleenglycol, synthetisch fluorflogopiet, magnesium , peg/ppg-18/18 dimethicon, cyclomethicon, disteardimoniumhectoriet, talk, bismutoxychloride, isododecaan, dimethicon, polysilicone-11, Butyleenglycol, dimethylacrylamide/acrylzuur/polystyreen-ethylmethacrylaatcopolymeer, coco-caprylaat/capraat, decylglucoside, polyglyceryl-4-isostearaat, cetylpeg/ppg-10/1 dimethicon, hexyllauraat, dimethiconol, ethylhexylhydroxystearaat, kaliumcetylfosfaat, stearyl dimethicon, cellulosegom, natriumchloride, propyleencarbonaat, tocoferylacetaat, octadeceen, triethoxycaprylylsilaan, fenoxyethanol, methylparabeen, propylparabeen, dmdm hydantoïne, tinoxide, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499]. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110531

Specifieke referenties

ean13
5907474430034

Hean Foundation...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies