Hean Creamy Matte Foundation /05/ Tanned 30 ml

€ 3,40
Inclusief belasting

Egaliseert perfect de huidskleur, verbergt kleine imperfecties en egaliseert de structuur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Hean Creamy Matte Foundation /05/ Tanned 30 ml

Crème matterende foundation is een uitstekend product voor vrouwen die een mooie, gladde en matte uitstraling van de huid willen bereiken. Deze foundation is gemaakt voor de vette en gecombineerde huid omdat het matterende ingrediënten bevat die overmatige talgproductie en glans van de huid voorkomen. De foundation met matterende crème heeft een romige consistentie, waardoor hij gemakkelijk aan te brengen is en zich gelijkmatig over de huid verspreidt, zonder strepen of vlekken achter te laten. De formule is rijk aan natuurlijke ingrediënten, zoals aloë vera-extract, druivenpitolie of vitamine E, die de huid verzorgen en voeden en tegelijkertijd zorgen voor een langdurige mattering. Egaliseert perfect de huidskleur, verbergt kleine imperfecties en egaliseert de structuur. Hierdoor ziet de huid er egaler en stralender uit. Dit product is ook extreem duurzaam en slijtvast, waardoor het de hele dag door zorgt voor een langdurig en onberispelijk uiterlijk van de huid. Crème matterende foundation is gemakkelijk aan te brengen en tegelijkertijd zeer efficiënt - een kleine hoeveelheid van het product is voldoende om een mooie, matte uitstraling van de huid te krijgen. Het is een uitstekende keuze voor elke vrouw die een perfecte en langdurige make-up wil.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng foundation aan op het midden van het gezicht met je vingertoppen of een sponsje. Verdeel de foundation over het hele gezicht voor een perfecte finish en maskeer eventuele imperfecties.

SAMENSTELLING

Aqua , praffinum liquidum, cyclomethicon, octyldodecanol, glycerine, stearinezuur, pvp, ceteareth-20, cetylalcohol, propyleenglycol, talk, mica, cetearylalcohol, gehydrolyseerde zijde, isopropylmyristaat, allantoïne, triethanolamine, tocoferylacetaat, fenoxyethanol, dmdm hydantoïne , methylparaben, propylparaben, acrylaten/c10-c30 alkylacrylaat crosspolymeer, parfum, benzylsalicylaat, citronellol, coumarine, geraniol, hexylcinnamal, a-isomethylionon, ethylhexylmethoxycinnamaat, butylmethoxydibenzoylmethaan, aloe barbadensis-bladextract, [+/- ci 77891 , ci 77491, ci 77492, ci 77499, ci 12085, ci 15985]. De actuele samenstelling staat op de productverpakking

110537
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907474497945

Hean Creamy Matte...

€ 3,40
group_work Toestemming voor cookies