AA Make Up Matt Matterende en gladmakende gezichtsfoundation /105/ Sand 30 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Ontdek een nieuwe dimensie van make-up die uw huid perfect zal verzorgen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Make Up Matt Matterende en gladmakende gezichtsfoundation /105/ Sand 30 ml

Een moderne foundation ontworpen voor de vette en gecombineerde huid. Het biedt uitstekende duurzaamheid en natuurlijke dekking. Dankzij de innovatieve Matt Sensor 3D-formule minimaliseert het de talgafscheiding, waardoor de huid tegelijkertijd perfect mat en glad wordt. Ons product is hypoallergeen en heeft strenge klinische tests ondergaan voor mensen met een allergie, waardoor het zelfs geschikt is voor de gevoelige huid. Het heeft een certificaat dat de kwaliteit ervan bevestigt en wordt aanbevolen voor veganisten en vegetariërs.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dosis foundation aan op gezicht en hals en verdeel gelijkmatig. Herhaal de handeling om een sterkere dekking te verkrijgen.

SAMENSTELLING

Aqua , Cyclopentasiloxane, Cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicon, glycerine, dicaprylylcarbonaat, nylon-12, polyglyceryl-4 isostearaat, natriumchloride, niacinamide, bisabolol, faex-extract, allantoïne, Aesculus hippocastanum-zaadextract, tocoferylacetaat, squalaan, Ammoniumglycyrrhizaat, Panthenol , Glycerylbehenaat, Stearalkoniumhectoriet, Gehydrogeneerde palmolie, Propyleenglycol, Glycerylstearaatcitraat, Zinkgluconaat, Borago Officinalis Zaadolie, Cholesterol, Ceramide NP, Ethylhexylglycerine, Cafeïne, Fenoxyethanol, Biotine, Propyleencarbonaat, Triethoxycap-rylylsilaan, [ + /- Kan bevatten: CI 77891/Titaandioxide, CI 77492, CI 77499, CI 77491]. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112936
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116023205

AA Make Up Matt Matterende...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies