Hean Smart Drops Foundation Bleekmiddel 15 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Verhelderende pigmenten in speciale siliconencoatings hechten perfect aan de huid en passen zich aan de foundationformulering aan.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

Hean Smart Drops Foundation Bleekmiddel 15 ml

Smart Drops BRIGHTENER verhelderende emulsie in wit is een product waarmee u tussenliggende foundationkleuren kunt verkrijgen die perfect bij de huid passen. Hierdoor worden verlichte foundations perfect afgestemd op uw huidskleur. Deze universele formule heeft geen invloed op de eigenschappen van cosmetica, zoals de mate van dekking of duurzaamheid van de foundation. De emulsie is verrijkt met vitamine E, wat de gezichtshuid effectief hydrateert, voedt, verzorgt en uitdrogen voorkomt. Bovendien bevat het verhelderende pigmenten in speciale siliconencoatings die perfect op de huid hechten en zich aanpassen aan de foundationformulering. Hierdoor zijn foundations gemaakt met deze verhelderende emulsie perfect aangepast aan uw huid.

VOORDELEN:

-Door de witte tint van de emulsie kunt u tussenliggende foundationkleuren verkrijgen, perfect afgestemd op de huid.

-De universele formule heeft geen invloed op de eigenschappen van de foundation, zoals de dekkingsgraad of duurzaamheid.

-Verrijkt met vitamine E, dat de gezichtshuid hydrateert, voedt, voedt en uitdroging voorkomt.

- Verhelderende pigmenten in speciale siliconencoatings hechten perfect aan de huid en passen zich aan de foundationformulering aan.

-Het product is afgesloten in een handige, handige tube met canule, wat het aanbrengen ervan vergemakkelijkt.

HOE TE GEBRUIKEN

Meng een paar druppels bleekmiddel met de geselecteerde foundation in de juiste verhouding, zodat deze past bij de tint die bij uw huid past. Meng vlak voordat je de foundation op de huid aanbrengt – voeg het product niet toe aan de foundation

SAMENSTELLING

Aqua , cyclopentasiloxaan, ppg-3 benzylethermyristaat, cyclohexasiloxaan, propyleenglycol, magnesium , peg/ppg-18/18 dimethicon, talk, cyclomethicon, disteardimoniumhectoriet, butyleenglycol, coco-caprylaat/capraat, decylglucoside, dimethicon, dimethylacrylamide/acrylzuur/polystyreenethylmethacrylaatcopolymeer, isododecaan, polysiliconen-11, cetylpeg/ppg-10/1 dimethicon, hexyllauraat, polyglyceryl-4-isostearaat, dimethiconol, triethoxycaprylylsilaan, kaliumcetylfosfaat, fenoxyethanol, natriumchloride, cellulosegom, stearyldimethicon, tocoferylacetaat, dmdm hydantoïne, propyleencarbonaat, octadeceen, methylparaben, propylparaben, [+/- ci 77891, ci 77492, ci 77491, ci 77499]. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113427

Specifieke referenties

ean13
5907474498560

Hean Smart Drops Foundation...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies