Hean BB Cream Feel Natural /B04/ Warm 25 ml

€ 6,50
Inclusief belasting

Perfect voor alle huidtypes, biedt medium dekking

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Hean BB Cream Feel Natural /B04/ Warm 25 ml

BB-gezichtscrème met gemiddelde dekking is een perfecte combinatie van natuurlijke make-up en dagelijkse huidverzorging. De bedekkende en hydraterende formule geeft de huid een stralend uiterlijk en maakt deze glad. Het is een lichte, zijdezachte formule met een soft focus-effect, waardoor het zich perfect aanpast aan de huid, waardoor de zichtbaarheid van de poriën wordt verminderd en onvolkomenheden worden gecorrigeerd. De crème bevat vochtinbrengende Pentavitin®, microbiomen en een complex van minerale zouten die de elasticiteit en hydratatie van de huid verbeteren. Bovendien beschermt reuzenalgenextract de huid tegen UV-straling, infrarood en blauw licht. De crème verzacht en egaliseert de huidskleur perfect, en de delicate formule trekt snel in, waardoor een gevoel van lichtheid ontstaat. Het laat de huid vrij ademen, waardoor deze glad en stralend wordt.

VOORDELEN:

-Perfect voor alle huidtypes, biedt medium dekking.

-De lichte, zijdezachte formule laat de huid vrij ademen en zorgt voor een zacht touch effect, waardoor de gelaatstrekken gladder worden en de zichtbaarheid van de poriën wordt verminderd.

-Bevat microbiomen, Pentavitin, ureum en minerale zouten die de elasticiteit en hydratatie van de huid verbeteren, en extract van gigantische algen dat beschermt tegen UV-straling, infraroodstraling en blauw licht.

- Trekt snel in en geeft een gevoel van lichtheid.

-Perfect voor dagelijks gebruik.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de foundation met uw vingertoppen of een spons aan op het midden van uw gezicht. Verdeel de BB cream over het hele gezicht voor een perfecte finish en maskeer eventuele oneffenheden.

SAMENSTELLING

Aqua , dimethicon, ethylhexylpalmitaat, butyleenglycol, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicon, cyclopentasiloxaan, isodecylneopentanoaat, trisiloxaan, capryl/caprinetriglyceride, peg/ppg-18/18 dimethicon, methylmethacrylaat crosspolymeer, talk, aluminiumhydroxide, limnanthes alba (weideschuim) zaadolie, magnesium , magnesiumsulfaat, fenoxyethanol, kokoscaprylaat/capraat, decylglucoside, dimethylacrylamide/acrylzuur/polystyreenethylmethacrylaatcopolymeer, isododecaan, polysiliconen-11, stearyldimethicon, triethoxycaprylylsilaan, synthetische bijenwas , cellulosegom, kaliumcetylfosfaat, saccharide-isomeraat, trimethylsiloxysilicaat, ureum, dimethiconol, natriumchloride, stearalkoniumhectoriet, propaandiol, octadeceen, parfum, polyglyceryl-3-diisostearaat, polyglyceryl-3 polyricinoleaat, dinatriumedta, bifida-fermentlysaat, ethylhexylglycerine, hisantalia e longata-extract, magnesium pca, mangaan pca, natrium pca, zink pca, citroenzuur, natriumcitraat, [+/- ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499] De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113447
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907474498775

Hean BB Cream Feel Natural...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies