Claresa Liquid Perfection 2in1 Concealer - Foundation /101/ Light 18 gr

€ 6,30
Inclusief belasting

Intensief dekkende en langhoudende vloeibare formule met een fluweelzachte, matte finish

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Claresa Liquid Perfection 2in1 Concealer - Foundation /101/ Light 18 gr

Het is een hooggeconcentreerde, intens dekkende en langhoudende vloeibare formule met een fluweelzachte matte finish, die perfect is als zowel concealer als foundation. De dekkingsgraad is eenvoudig aan te passen - de minimale hoeveelheid product zorgt voor een natuurlijke egale teint, perfect voor het "no-make-up make-up" effect. Het geleidelijk verhogen van de hoeveelheid product zorgt op zijn beurt voor een volledige dekking. Dit kleine flesje is perfect voor op reis. De veganistische formule bevat geen alcohol, maar bevat hyaluronzuur, dat de huid effectief hydrateert, het verouderingsproces vertraagt en beschermt tegen externe factoren die de hydrolipidenbarrière kunnen verstoren.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid foundation op de rug van je hand om deze op lichaamstemperatuur te brengen, zodat deze perfect aansluit op de huid. Verdeel de cosmetica in een dunne laag over je gezicht met je vingers of een penseel en dep het vervolgens in met een vochtige beauty .

SAMENSTELLING

Aqua , Dimethicon, Talk, Lauryl PEG-10 Tris(trimethylsiloxy)silylethyl Dimethicon, Fenyl Trimethicon, Trimethylsiloxysilicaat, Glycerine, Natriumchloride, Natriumhyaluronaat, Disteardimonium Hectoriet, Triethylcitraat, Aluminiumhydroxide, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Benzylglycol, Raspberry ze, Parfum [+/-] CI77891, CI 77492, CI77491, CI 77499. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113515
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819812749

Claresa Liquid Perfection...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies