Claresa Feel So Real Face foundation /03/ Light - medium 30ml

€ 10,81
Inclusief belasting

Het heeft een delicate en onmerkbare consistentie en biedt een gemiddelde consistentie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Claresa Feel So Real Face foundation /03/ Light - medium 30ml

FEEL SO REAL foundation is de perfecte oplossing voor diegenen die urenlang een " soft focus" effect willen. Het heeft een delicate en onmerkbare consistentie en biedt een medium, geleidelijke dekking en een natuurlijke finish. Squalaan en hyaluronzuur voeden de huid, houden deze gehydrateerd en verminderen de zichtbaarheid van rimpels. Het is bovendien een product dat geen schadelijke ingrediënten bevat zoals alcohol, microplastics of ingrediënten van dierlijke oorsprong. Squalaan, een ingrediënt van plantaardige oorsprong, is geschikt voor verschillende huidtypes en zorgt voor de juiste verzorging en hydratatie.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid foundation op de rug van je hand om deze op lichaamstemperatuur te brengen, zodat deze perfect aansluit op de huid. Verdeel de cosmetica in een dunne laag over je gezicht met je vingers of een penseel en dep het vervolgens in met een vochtige beauty .

SAMENSTELLING

Aqua , caprylylmethicon, dimethicon, squalaan, lauryl PEG-10 tris (trimethylsiloxy) silylethyldimethicon, glycerine, Calcium , fenyltrimethicon, natriumchloride, natriumhyaluronaat, disteardimoniumhectoriet, triethylcitraat, Magnesium , aluminiumhydroxide, triethoxycaprylylsilaan, benzyl Glycol, Ethylhexylglycerine, Raspberry , Fenoxyethanol, Parfum, [+/-] CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113533
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903819812541

Claresa Feel So Real Face...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies