Claresa pop omhoog! verhelderende gezichtsfoundation /02/ Light 34 g

€ 8,91
Inclusief belasting

Het geeft de huid een jeugdige en uitgeruste uitstraling en, nog belangrijker, het houdt de hydratatie gedurende de dag op peil

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Claresa pop omhoog! verhelderende gezichtsfoundation /02/ Light 34 g

POP OP! is een foundation die de aandacht trekt met zijn medium dekking en natuurlijk glanzende afwerking. Het geeft de huid een jeugdige en uitgeruste uitstraling en, nog belangrijker, het houdt de hydratatie gedurende de dag op peil.

De belangrijkste kenmerken van het product zijn:

- Lichtgevende afwerking: deze foundation combineert een natuurlijke glans met een egale huidskleur, wat het effect creëert van een gezonde en verzorgde teint.

-Langdurige formule: De formule van de foundation is langdurig en garandeert urenlang hydratatie.

-Hyaluronzuur en propaandiol: De veganistische formule bevat een combinatie van hyaluronzuur en propaandiol (plantaardige glycol) die zorgt voor intense hydratatie, waardoor de huid zacht en soepel blijft. Bovendien helpt de foundation fijne rimpels en oneffenheden in de huid op te vullen en heeft het anti-aging eigenschappen.

POP OP! is een foundation die je huid niet alleen verfraait ale ook voedt. Het geeft het effect van een gezonde glans en een jonger uiterlijk, waardoor de huid urenlang gehydrateerd en stralend blijft.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid foundation op de rug van je hand om deze op lichaamstemperatuur te brengen, zodat deze perfect aansluit op de huid. Verdeel de cosmetica in een dunne laag over je gezicht met je vingers of een penseel en dep het vervolgens in met een vochtige beauty .

SAMENSTELLING

Aqua , cyclopentasiloxaan, dimethicon, glycerine, propaandiol, ethylhexylpalmitaat, cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicon, polyglyceryl-3 diisostearaat, fenyltrimethicon, C18-36 zure triglyceride, polyglyceryl-4 isostearaat, hexyllauraat, natriumchloride, natriumhyaluronaat , Disteardimoniumhectoriet, Triethylcitraat, Triethoxycaprylylsilaan, Aluminiumhydroxide, Hydroxyethylcellulose, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Benzylglycol, Raspberry , Natriumfytaat, Alcohol, Parfum, [+/-] CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 774 9. Vol , de actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113542
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819812596

Claresa pop omhoog!...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies