Claresa pop omhoog! verhelderende gezichtsfoundation /06/ Tan 34 g

€ 8,91
Inclusief belasting

Dit is geen gewone foundation, het is het echte geheim van mooie make-up

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Claresa pop omhoog! verhelderende gezichtsfoundation /06/ Tan 34 g

Stichting DOLL UP! is een product dat een medium dekking geeft, waardoor de teint een natuurlijke, glanzende finish krijgt. Als gevolg hiervan ziet de huid er jonger en uitgerust uit. De formule is langhoudend, zodat u zich de hele dag geen zorgen hoeft te maken over het opfrissen van uw make-up. Bovendien zorgt deze primer voor intense hydratatie, waardoor uw huid urenlang zacht en soepel blijft. Wat deze foundation uniek maakt is de combinatie van een glanzende finish, egale teint en intense hydratatie, wat het effect geeft van een gezonde en verzorgde huid. De veganistische formule bevat hyaluronzuur, dat de huid intens hydrateert, en propaandiol (plantaardige glycol), dat helpt het juiste hydratatieniveau te behouden. Deze combinatie zorgt ervoor dat uw huid de hele dag gehydrateerd, zacht en soepel is. Daarnaast is er de stichting DOLL UP! heeft anti-verouderingseigenschappen en helpt fijne rimpels en oneffenheden in de huid op te vullen. Hierdoor kun je genieten van prachtige make-up die ook nog eens je huid voedt. Dit is het echte geheim van het behouden van een jonge en stralende uitstraling.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid foundation op de rug van je hand om deze op lichaamstemperatuur te brengen, zodat deze perfect aansluit op de huid. Verdeel de cosmetica in een dunne laag over je gezicht met je vingers of een penseel en dep het vervolgens in met een vochtige beauty .

SAMENSTELLING

Aqua , cyclopentasiloxaan, dimethicon, glycerine, propaandiol, ethylhexylpalmitaat, cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicon, polyglyceryl-3 diisostearaat, fenyltrimethicon, C18-36 zure triglyceride, polyglyceryl-4 isostearaat, hexyllauraat, natriumchloride, natriumhyaluronaat , Disteardimoniumhectoriet, Triethylcitraat, Triethoxycaprylylsilaan, Aluminiumhydroxide, Hydroxyethylcellulose, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Benzylglycol, Raspberry , Natriumfytaat, Alcohol, Parfum, [+/-] CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 774 9. Vol , de actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113546
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819812633

Claresa pop omhoog!...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies