Bielenda Serum Corrigerende Make-up Fluid + gezichtsserum SPF50 /1/ 30 g

€ 9,60
Inclusief belasting

Een geavanceerd serum dat de kracht van verzorgende ingrediënten en subtiele correcties combineert, waardoor de huid een gezonde glans en een natuurlijke uitstraling krijgt.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Bielenda Serum Corrigerende Make-up Fluid + gezichtsserum SPF50 /1/ 30 g

Bielenda Serum Corrective Make-up Fluid + gezichtsserum SPF50 is een uiterst innovatief product dat niet alleen correctie, ale ook intensieve huidverzorging biedt. De actieve ingrediënten die het bevat, zoals ceramiden, hyaluronzuur, trehalose en cactusvijgolie, zorgen voor een echte dosis hydratatie voor de huid. Het is niet alleen een corrigerende vloeistof, maar ook een geavanceerd serum dat de huid voedt, hydrateert en beschermt. Perfect geselecteerde natuurlijke pigmenten garanderen een perfecte dekking, zonder maskereffect, waardoor de make-up er natuurlijk en fris uitziet. De formule van dit product is uniek: licht, belast de huid niet en verstopt de poriën niet. Dit is het resultaat van een perfecte balans tussen dekkende en corrigerende pigmenten en verzorgende ingrediënten. Tijdens het aanbrengen smelt het product zachtjes in de huid, waardoor een gevoel van lichtheid en frisheid ontstaat. Bovendien beschikt het serum over een SPF50-filter, waardoor de huid wordt beschermd tegen de schadelijke effecten van zonlicht. Deze alomvattende aanpak zorgt ervoor dat de huid er niet alleen visueel mooi uitziet, maar ook echte, diepgaande verzorging krijgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de vloeistof gelijkmatig aan op gezicht, hals en decolleté met uw hand, borstel of spons.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), titaniumdioxide, dimethicon, dibutyladipaat, diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoaat, cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicon, Coconut , capryl-/caprinezuurtriglyceride, glycerine, isodecylneopentanoaat, ethylhexylsalicylaat, polyglyceryl-3-diisostearaat, squalaan , Ethylhexyl Triazon, Magnesium , Trehalose, Opuntia Ficus-Indica Zaadolie, Plukenetia Volubilis Zaadolie, Olea Europaea ( Olive ) Fruitolie, Natriumhyaluronaat, Ceramide NP, Polyglyceryl-10 Lauraat, Methicon, Silica Dimethyl Silylaat, Stearalkonium Hectoriet, Stearinezuur Zuur, aluminiumoxide, propyleencarbonaat, citroenzuur, tocoferol, polyhydroxystearinezuur, fenoxyethanol, benzylalcohol, ethylhexylglycerine, parfum (geur), limoneen, [+/-] CI 77891, CI77492, CI 77491, CI 77499. Volledige, huidige INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114554
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169051808

Bielenda Serum Corrigerende...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies