Soraya ProBio Care Prebiotische Make-up Dekkende gezichtsfoundation /03/ Warm beige 30 ml

€ 5,70
Inclusief belasting

Het egaliseert de huidtint prachtig, waardoor deze een frisse en natuurlijke uitstraling krijgt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Soraya ProBio Care Prebiotische Make-up Dekkende gezichtsfoundation /03/ Warm beige 30 ml

Probio Make-Up is een innovatieve, prebiotisch dekkende foundation waarvan de formule is gebaseerd op maar liefst 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, conform de norm ISO 16128. Dit unieke product dekt niet alleen perfect oneffenheden, ale blijft ook zitten de hele dag op het gezicht, waardoor het effect een natuurlijke uitstraling krijgt zonder het maskereffect.

Belangrijkste voordelen van Probio Make-Up:

-Perfecte dekking van onvolkomenheden: Biedt een gelijkmatige en effectieve dekking van onvolkomenheden, zonder een maskereffect op de huid te creëren.

-Langdurig effect: de foundation blijft de hele dag op het gezicht zitten, zonder dat deze regelmatig opnieuw hoeft te worden aangebracht.

-Lichtformule: belast de huid niet en behoudt een gevoel van natuurlijkheid en lichtheid.

-Verstopt de poriën niet: De speciale formule verstopt de poriën niet, wat bijdraagt aan het gezonde uiterlijk van de huid.

- Egaliseert de huidskleur: Egaliseert de huidskleur prachtig, waardoor deze een frisse en natuurlijke uitstraling krijgt.

-Prebiotisch complex: Bevat een prebiotisch complex dat het microbioom van de huid beschermt en het natuurlijke evenwicht ondersteunt.

-Verzorgende ingrediënten: Bosbessenzaadolie, squalaan en antioxidant tocoferol zorgen voor de hydratatie en conditie van de huid.

-Probio Make-Up is niet alleen een dekkende cosmetica, maar ook een verzorgingsproduct dat zorgt voor de gezondheid en het evenwicht van de huid. Dankzij de innovatieve formule creëert het de perfecte alliantie tussen effectieve dekking en een natuurlijke uitstraling.

HOE TE GEBRUIKEN

Met de vingers, een spons of een borstel aanbrengen op gezicht, hals en decolleté. Gelijkmatig verdelen om de juiste dekking te verkrijgen.

SAMENSTELLING

Aqua , isoamyllauraat, coco-caprylaat/capraat, squalaan, propaandiol, ethyloleaat, polyglyceryl-2-oleaat, capryl-/caprinezuurtriglyceride, polyhydroxystearinezuur, oryza sativa-zetmeel, sorbitanolivaat, Vaccinium Corymbosum-zaadolie, tocoferol, alfa-glucaanoligosaccharide, Polymnia Sonchifolia- Juice , maltodextrine, Lactobacillus, C10-18-triglyceriden, stearalkoniumhectoriet, polyglyceryl 3-diisostearaat, polyglyceryl 3-polyricinoleaat, polyglyceryl-2-stearaat, bèta-sitosterol, squaleen, ascorbylpalmitaat, glycine-sojaolie, Helianthus Annuus-zaadolie, Magnesium , methyleen-bis-benzotriazolyltetramethylbutylfenol (nano), decylglucoside, propyleenglycol, xanthaangom, triethoxycaprylylsilaan, ethylhexylglycerine, fenoxyethanol, benzylalcohol, parfum, [+/-] CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499. Volledig , de actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

114563
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901045089850

Soraya ProBio Care...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies