Iwostin Solecrin Ultra onzichtbare gezichtsvloeistof SPF50 40 ml

€ 13,79
Inclusief belasting

De ultralichte en onzichtbare vloeistof beschermt de huid effectief tegen de negatieve effecten van UV-stralen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Laatste items in voorraad

Iwostin Solecrin Ultra onzichtbare gezichtsvloeistof SPF50 40 ml

De ultralichte en onzichtbare vloeistof beschermt de huid effectief tegen de negatieve effecten van UV-stralen en blauw licht, terwijl de huid glad en egaal wordt gemaakt, waardoor een onmiddellijk gezond uiterlijk wordt gegarandeerd. Het is niet alleen een beschermend product, ale ook een uitstekende verzorging, aangepast aan alle huidtypes, zelfs extreem gevoelige en veeleisende huidtypes, zoals bevestigd door klinische onderzoeken.

Wat onderscheidt Iwostin Solecrin Ultra van andere zonnebrandcrèmes?

-Veelzijdige bescherming:

Beschermt tegen UVA/UAB-stralen en HEV-stralen (blauw licht uitgezonden door elektronische apparaten).

-Handig gebruik:

Het trekt snel in, laat geen witte vlekken achter en werkt perfect als make-upbasis.

-Kleurverbetering:

Het egaliseert de huidtint en zorgt voor een matterend effect.

-Antioxidant kracht:

Het bevat antioxidanten die fotoverouderingsprocessen vertragen, wat extra bescherming biedt tegen de schadelijke effecten van zonlicht.

-Intensief vocht:

Verrijkt met hyaluronzuur en vitamine E, hydrateert de vloeistof intensief, verzacht irritaties en heeft een verzorgende werking.

-Cosmetische ingrediënten:

Bevat fotostabiele UVA-, UVB- en HEV-filters, hyaluronzuur en vitamine E, waardoor een uitgebreide formule ontstaat.

Iwostin Solecrin Ultra SPF50+ vloeistof beschermt niet alleen effectief tegen de schadelijke effecten van de zon, maar voedt ook de huid, waardoor deze zacht en gehydrateerd blijft. De lichte consistentie zorgt ervoor dat de cosmetica snel intrekt, egaliseert de kleur en vormt een uitstekende basis voor make-up. Het product is dermatologisch getest, verstopt de poriën niet en is dankzij de waterdichte en zweetbestendige formule perfect voor dagelijks gebruik.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de vloeistof min. 20 minuten voordat u de zon ingaat, verdeel het over het gezicht in een hoeveelheid die overeenkomt met de lengte van twee vingers. Om het door de fabrikant aangegeven beschermingsniveau te behouden, vergeet niet om overdag opnieuw aan te brengen, bij voorkeur elke 3 uur.

SAMENSTELLING

Aqua , Disopropyl Sebacaat, Dibutyl Adipaat, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoaat, Tris-Bifenyl Triazine (nano), Ethylhexyl Salicylaat, Propaandiol, Silica, Ethylhexyl Triazon, Bis-Ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyl Triazine, 1, 2-Hexaandiol, Tocoferylacetaat, Kaliumcetylfosfaat, Cetylalcohol, bis-ethylhexylhydroxydimethoxybenzylmalonaat, sarcosine, natriumhyaluronaat, decylglucoside, VP/eicoseencopolymeer, butyleenglycol, pentyleenglycol, xanthaangom, carbomeer, citroenzuur, dinatriumfosfaat, natriumbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114803
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5907734713303

Iwostin Solecrin Ultra...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies