AA Wings Of Color All Day Long Gezichtsfoundation /101/ Porcelain 35 ml

€ 12,80
Inclusief belasting

Een verzorgende foundation met een uitstekende dekking

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Wings Of Color All Day Long Gezichtsfoundation /101/ Porcelain 35 ml

Een verzorgende foundation met uitstekende dekking is een product dat huidonvolkomenheden perfect corrigeert, waardoor het effect ontstaat van een vlekkeloze, fluweelzachte teint. De formule garandeert 16 uur houdbaarheid van de make-up, waardoor correcties gedurende de dag overbodig zijn. Bovendien is het een olievrij product, wat betekent dat het de huid vrij laat ademen en verzorgende ingrediënten zoals squalaan en hyaluronzuur zorgen voor een goede hydratatie. Deze foundation is geschikt voor alle huidtypes. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen om het op een eerder voorbereide huid te gebruiken, met behulp van uw vingers of uw favoriete make-uptool. Vermijd het gebied rond de ogen. Met deze verzorgende foundation kun je mooie, langdurige make-up creëren en tegelijkertijd zorgen voor de gezondheid en het comfort van je huid dankzij de hydraterende en olievrije eigenschappen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng aan op een eerder voorbereide huid met uw vingers of uw favoriete make-upaccessoire. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , Dimethicon, Cyclopentasiloxane, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, SQUALANE, TRIMETYLSILOXYSILICAAT, TRIETHILHEXANOÏNE, BOORNITRIDE, DIMETHICONE/VINL DIMETHICE CRYMYMER, GLYCERINE, PRODYLEENGLYCOL, NATRIUMchloride, Aloe Vera Leaf Extract, Fenoxyethanol, Natriumhyaluronaat , Xylylglucoside , Anhydroxylitol, Xylitol, Silica, Triethoxycaprylylsilaan, Ethylhexylglycerine, Tocoferylacetaat, [+/-: CI 77891, CI 77492, CI 77491, ci 77499]. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112832
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116084671

AA Wings Of Color All Day...

€ 12,80
group_work Toestemming voor cookies