Isana Peeling met vitamine C 2 x 8 ml

€ 1,90
Inclusief belasting

Gemaakt voor intensieve verzorging van gezicht en lippen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Isana Peeling met vitamine C 2 x 8 ml

Ontdek een unieke suiker- en oliepeeling, gecreëerd voor de intensieve verzorging van gezicht en lippen. De hoogwaardige formule is gebaseerd op 5 % natuurlijke ingrediënten, wat het een buitengewone ervaring voor je huid maakt. Fijne suikerkristallen verwijderen op milde wijze dode huidcellen en herstellen de gezonde glans en zijdezachtheid van de huid. De verzorgingsformule, verrijkt met vitamine C, vitamine E, zonnebloemolie en waardevolle, natuurlijke sinaasappelolie, geeft de huid een gevoel van elasticiteit, gladheid en verzorgde structuur. Bovendien zijn zeepkruid en zeepkruidextracten, duurzame natuurlijke oppervlakteactieve stoffen, zacht voor de huid en tegelijkertijd milieuvriendelijk, omdat ze volledig biologisch afbreekbaar zijn.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de peeling 2-3 keer per week aan op de vochtige huid en lippen. Vermijd het gebied rond de ogen. Masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen. Spoel af met lauw water.

SAMENSTELLING

Helianthus Annuus Zaadolie, Sucrose, Glycerine, Aqua , 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , Citrus Aurantium Dulcis Olie, Tocoferol, Hippophae Rhamnoides Fruitextract, Rosmarinus Officinalis Bladextract, Quillaja Saponaria Houtextract, Saponaria Officinalis Wood /wortelextract, Limoneen, Linalool, Citral. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114526
a lot

Specifieke referenties

ean13
4068134000439

Isana Peeling met vitamine...

€ 1,90
group_work Toestemming voor cookies