SkinTra Destructor jaarrond zure Peeling 24% 30 ml

€ 13,00
Inclusief belasting

De peelingwerking omvat exfoliatie, het verlichten van verkleuringen en het verminderen van de vorming van puistjes en mee-eters.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

SkinTra Destructor jaarrond zure Peeling 24% 30 ml

Zure peeling is een product dat bedoeld is voor thuisverzorging het hele jaar door, bedoeld voor zowel gezicht als lichaam. Het bevat een verscheidenheid aan ingrediënten zoals amandelzuur, kojinezuur, tranexaminezuur, azeloglycine en vitamine C, die de huid effectief exfoliëren, glad maken en verhelderen. Hier zijn de belangrijkste ingrediënten en werkingen van de schil:

- Amandelzuur (20%) - Exfolieert de opperhuid, verlicht effectief epidermale verkleuringen, deblokkeert de talgklieren, wat de vorming van mee-eters beperkt, en heeft een sterk antibacterieel effect, wat helpt acne te minimaliseren.

- Kojiczuur ( 1% ) - Remt tyrosinase, voorkomt verkleuring, helpt epidermale en dermo-epidermale verkleuringen te verlichten, reguleert de werking van talgklieren, heeft antibacteriële eigenschappen, waardoor het aantal puistjes wordt geminimaliseerd.

-Tranexaminezuur (2%) - verlicht epidermale en dermale-epidermale verkleuringen, remt tyrosinase, voorkomt verkleuring, heeft een antioxiderende werking, beperkt de vorming van comedonen en bestrijdt vrije radicalen.

-Vitamine C (1%) - Verlicht epidermale verkleuringen, heeft een antioxiderende werking, beperkt de vorming van mee-eters en bestrijdt vrije radicalen.

-Azeloglycine (2%) - Verlicht epidermale en dermale-epidermale verkleuringen, remt tyrosinase, voorkomt verkleuring, reguleert de werking van de talgklieren, heeft antibacteriële eigenschappen, draagt bij aan het minimaliseren van het aantal puistjes, voorkomt ontstekingen en versnelt regeneratieve processen.

De peelingwerking omvat exfoliatie, het verlichten van verkleuringen en het verminderen van de vorming van puistjes en mee-eters. Het product wordt aanbevolen voor de verzorging van een vale huid, met een ongelijkmatige teint, met zon- en post-inflammatoire verkleuringen die revitalisatie vereisen, met mee-eters, ingegroeide haartjes, keratose van de voeten en perifolliculaire keratose.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng op een schone en droge gezichtshuid 5 druppels van het product aan met uw hand of een penseel. Was het residu na 5 minuten af met lauw water. Tonifieer vervolgens uw huid en breng een voedende crème aan.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), amandelzuur, propaandiol, tranexaminezuur, kaliumazelloyldiglycinaat, kojinezuur, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , xanthaangom, dehydroazijnzuur, benzylalcohol, natriummetabisulfiet. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115472
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903991666024

SkinTra Destructor jaarrond...

€ 13,00
group_work Toestemming voor cookies