Venita Rebuilding Amber Haarshampoo 300 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

Geef je haar een intensieve dosis natuurlijke verzorging - ontdek de kracht van plantaardige grondstoffen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Venita Rebuilding Amber Haarshampoo 300 ml

Ontdek de geheimen van natuurlijke verzorging dankzij producten die minstens 95% natuurlijke, plantaardige grondstoffen bevatten. Hun unieke formule stimuleert de reconstructie van collageenvezels en biedt uitgebreide verzorging voor uw haar.

Voordelen voor je haar:

-Stimulatie van collageenregeneratie: de ingrediënten van de producten ondersteunen het natuurlijke proces van het opnieuw opbouwen van collageenvezels, waardoor de haarstructuur wordt versterkt.

-Hydratatie en versterking: Intensieve hydratatie maakt het haar elastischer en versterkt het tegelijkertijd van de wortels tot de punten.

-Het gladmaken van de haarstructuur: De formule van de producten maakt de haarstructuur perfect glad, elimineert dofheid en geeft het een gezonde glans.

- Bescherming tegen kleurverlies: het product beschermt de haarkleur en voorkomt verlies van intensiteit. Je haar behoudt langer zijn frisse, natuurlijke tint.

-Natuurlijke glans: het haar krijgt een natuurlijke glans, waardoor het glanzender wordt en er gezonder uitziet.

-Gemakkelijk kammen en geen elektrificatie: het haar wordt gevoeliger voor kammen en stopt tegelijkertijd met het elektrificeren, wat de dagelijkse verzorging gemakkelijker maakt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op vochtig haar en masseer in. Na 2-3 minuten grondig uitspoelen.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, natriumchloride, peg-4 koolzaadamide, kokosglucoside, cetrimoniumchloride, dicaprylylether, decylglucoside, glyceryloleaat, propyleenglycol, amber , peg-40 gehydrogeneerde ricinusolie, citroenzuur, methylchloorisothiazolinone , methylisothiazolinone, parfum, hexylcinnamal. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114415
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902101520010

Venita Rebuilding Amber...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies