Venita Henna Color Shampoo voor haar in de kleuren rood en Red 250 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

De shampoo is speciaal gemaakt voor het kleuren van haar in rode en rode tinten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Venita Henna Color Shampoo voor haar in de kleuren rood en Red 250 ml

Geschikt voor zowel natuurlijk als gekleurd haar. Shampoo is een cosmetica die de ervaring van het aanbrengen van henna naar een nieuw niveau tilt. Dit product op basis van henna-extract geeft niet alleen een intense rode en rode tint, ale voedt ook het haar en revitaliseert de kleur. De formule is gebaseerd op natuurlijk henna-extract, dat de haarkleur doet herleven. De ingrediënten van het product kleuren niet alleen, maar voeden het haar ook, waardoor het zacht en glanzend wordt. Perfect voor zowel natuurlijk als eerder gekleurd haar. Een praktische shampoo waarmee je je haar kunt kleuren terwijl je je haar elke dag wast.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng shampoo aan op nat haar. Masseer tot schuim ontstaat. Laat het een tijdje staan zodat de ingrediënten inwerken. Grondig spoelen met water.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumlaurethsulfaat, Cocamidopropylbetaïne, Glycoldistearaat, Cocamide Mea, Laureth-10, Coco-Glucoside, Glyceryloleaat, Peg-4 Koolzaadamide, Polyquaternium-7, Natrium Pca, Diglycerine, Ureum, Gehydrolyseerd Tarwe-eiwit, Sorbitol, Pca, Lysine, Allantoïne, Propyleenglycol, Lawsonia Inermis (Henna) Extract, Natriumchloride, Melkzuur, Methylchloorisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hc Red No.3 , Ci 16255, Parfum, Hexyl Cinnamal. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114419
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902101519564

Venita Henna Color Shampoo...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies