Venita Bio versterkende berkenhaarshampoo 300 ml

€ 4,30
Inclusief belasting

De shampoo biedt uitgebreide verzorging die de kracht, glans en een gezonde uitstraling van uw haar herstelt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Venita Bio versterkende berkenhaarshampoo 300 ml

Ontdek het geheim van gezond en sterk haar met onze vegan shampoo met berkenextract. Perfect voor de verzorging van zwak en beschadigd haar en biedt uitgebreide bescherming en regeneratie.

-Versterkt en hydrateert het haar: De shampooformule verrijkt met berkenextract dringt diep door in de haarstructuur en versterkt deze van binnenuit. Bovendien zorgt het voor intense hydratatie, waardoor het gezonde uiterlijk wordt hersteld.

-Verzacht irritaties en heeft een verzachtende werking: Dankzij delicate ingrediënten kalmeert de shampoo alle hoofdhuidirritaties, waardoor deze fris en in perfecte staat blijft.

-Veganistische formule: De shampoo is gebaseerd op natuurlijke plantaardige ingrediënten, waardoor het een ideale keuze is voor bewuste consumenten die ingrediënten van dierlijke oorsprong willen vermijden.

- Verfrist de hoofdhuid: Ervaar een gevoel van verfrissing en lichtheid na elk gebruik van de shampoo. Berkenextract stimuleert de hoofdhuid, waardoor het haar er gezond en stralend uitziet.

Versterk je haar met de natuurlijke kracht van berk met onze vegan shampoo.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een kleine hoeveelheid versterkende shampoo in je haar en spoel het vervolgens grondig uit.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumlaurethsulfaat, cocamidopropylbetaïne, natriumchloride, peg-4 koolzaadamide, kokosglucoside, cetrimoniumchloride, dicaprylylether, decylglucoside, glyceryloleaat, propyleenglycol, glycerine, betula alba bladextract, peg-40 gehydrogeneerde ricinusolie, citroenzuur, methylchloorisothiazolinone, methylisothiazolinone, parfum, hexylcinnamal, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114425
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902101520034

Venita Bio versterkende...

€ 4,30
group_work Toestemming voor cookies