Mokosh en Ambershampoo voor hoog poreus, ruw, broos en kroeshaar 200 ml

€ 18,90
Inclusief belasting

Ontdek het geheim van mooi, gevoed haar dankzij onze innovatieve shampoo!

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Mokosh en Ambershampoo voor hoog poreus, ruw, broos en kroeshaar 200 ml

De shampoo, speciaal gemaakt voor ruw, broos en kroeshaar, biedt langdurige hydratatie en regeneratie, waardoor uw haar er gezond en glanzend uitziet. De unieke formule van deze shampoo biedt uitgebreide verzorging, waarbij de nadruk ligt op het hydrateren, versterken en verminderen van de broosheid van het haar.

Belangrijkste voordelen:

-Langdurige hydratatie en regeneratie: Actieve ingrediënten zoals betaïne en inuline hydrateren het haar diep en verzachten het, wat bijdraagt aan langdurige regeneratie.

-Maakt het kammen gemakkelijker: een polymeer van natuurlijke oorsprong en een complex van B-vitamines maken het haar elastischer en gemakkelijker te kammen.

-Versterkt het haar: Niacinamide (vitamine B3) versterkt de structuur van het haar, vermindert de broosheid ervan, en het vitaminecomplex geeft het een gezonde glans.

-Zachtheid en zachtheid: Natrium PCA en pantenol hydrateren, waardoor elke streng zijdezacht en zacht wordt.

- Vermindering van statische elektriciteit en kroezen: anti-elektrostatische ingrediënten, zoals cellulosepolymeer en natrium-PCA, minimaliseren effectief het probleem van statische elektriciteit, waardoor het tamper wordt.

-Rijk aan voedingsstoffen: Amberextract en kersensap leveren waardevolle mineralen en vitamines, waardoor de haarstructuur wordt gehydrateerd en versterkt.

Haar met een hoge porositeit, gekenmerkt door een sterke afbuiging van de haarschubben, zal intensieve verzorging vinden in deze shampoo, die de gezondheid, gladheid en natuurlijke glans herstelt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op vochtige lokken en masseer tot er schuim verschijnt. Spoel vervolgens uit met water en gebruik een Mokosh-conditioner/masker die geschikt is voor uw haar. De shampoo is ook erg goed voor OMO-verzorging (conditioner - wash - conditioner), vooral wanneer je haar meer hydratatie nodig heeft.

Let op, ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Batches kunnen verschillen in geurintensiteit, kleur en consistentie. Dit is een natuurlijk proces dat de kwaliteit van het product niet beïnvloedt en in de loop van de tijd kan evolueren. Bewaren op een donkere plaats bij kamertemperatuur.

SAMENSTELLING

Aqua , Natriumcocosulfaat, Glycerine, Cocamidopropyl Betaïne, Polysorbaat 80, Prunus Avium Juice , Behenamidopropyl Dimethylamine, Betaïne, Inuline, Niacinamide, Amber , Betula Alba Bladextract, Chamomilla Recutita Bloemenextract, Equisetum Arvense Extract, Urtica Dioica Bladextract , Aloe Barbadensis-bladextract, Arctium Lappa-wortelextract, Camellia Sinensis-bladextract, Humulus Lupulus-bloemenextract, Lawsonia Inermis-extract, Panicum Milliaceum-zaadextract, Salvia Officinalis-bladextract, Panthenol , Biotine, Niacine, PCA Glyceryloleaat, Natrium PCA, Zonnebloemzaad Olie polyglyceryl - 4 esters, polyquaternium-10, citroenzuur, melkzuur, pantolacton, natriumchloride, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, parfum, linalool, coumarine, hexylkaneel. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115208

Specifieke referenties

ean13
5902729036719

Mokosh en Ambershampoo voor...

€ 18,90
group_work Toestemming voor cookies