Inter Vion Lollipop Haarborstel 1 stuk

€ 6,50
Inclusief belasting

Een unieke borstel die niet alleen helpt bij de haarverzorging, ale dankzij het originele ontwerp ook plezier biedt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Intervion Lollipop is een bijzondere haarborstel die de aandacht trekt door zijn originele vorm, die lijkt op een grote ego . Deze lichte en handige borstel is gemaakt voor het stylen en kammen van haar, vooral dun, broos en kwetsbaar haar. De speciaal ontworpen structuur past zich perfect aan de vorm van het hoofd aan, waardoor het haar nauwkeurig wordt gekamd, zelfs als het nat is, terwijl het verwijderen van verwarde cosmetica wordt voorkomen.

Belangrijkste kenmerken en eigenschappen van de Intervion Lollipop kwast:

-Nylonpinnen met massageballen: de borstel heeft aan het uiteinde extreem zachte nylonpinnen met massageballen. Dit masseert de hoofdhuid en stimuleert de haarzakjes, wat gunstig kan zijn voor de gezondheid van het haar.

-Compact en handig formaat: door het compacte formaat kan het door zowel kinderen als volwassenen worden gebruikt. Het is zacht voor de gevoelige hoofdhuid.

-Aanbevolen voor het aanbrengen van conditioners en maskers: De borstel is ook geschikt voor het aanbrengen van conditioners en maskers op nat haar, wat de effectiviteit van deze producten kan vergroten.

113204
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902704986718

Inter Vion Lollipop...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies