Hoofdhuidmassager Mix 1 stuk

€ 3,80
Inclusief belasting

Hoofdmassage helpt bij het wegnemen van spanning, elimineert hoofdpijn en stress

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Hoofdhuidmassager Mix 1 stuk

Hoofdmassage is een uitstekende manier om de conditie van de hoofdhuid en het haar te verbeteren. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van hoofdmassage:

-Ontspanning en vermindering van spanning: hoofdmassage helpt spanning weg te nemen, hoofdpijn en stress te elimineren. Het is een geweldige manier om te ontspannen en uw algehele welzijn te verbeteren.

-Verbetering van de bloedcirculatie in de hoofdhuid: Massage stimuleert de bloedcirculatie in de hoofdhuid, wat de voedingswaarde van de haarzakjes verbetert.

-Verminder haaruitval: Regelmatige hoofdmassage kan haaruitval helpen verminderen en de haarstructuur versterken.

-Verwijdering van dode huid: De massage verwijdert dode huidcellen die de huidporiën kunnen verstoppen, waardoor de conditie van het haar verbetert.

-Endorfines en welzijn: Bij hoofdmassage komen ‘gelukshormonen’ vrij – endorfines, wat zich vertaalt in een beter humeur en algeheel welzijn.

Systematische hoofdmassage, om de dag uitgevoerd, kan veel voordelen bieden voor de hoofdhuid en het haar. Het is een eenvoudige en effectieve manier om de conditie van je haar en welzijn te verbeteren.

113853
a lot

Specifieke referenties

ean13
5366735620

Hoofdhuidmassager Mix 1 stuk

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies