Light siliconen hoofdhuidstimulator Blue de haargroei stimuleert, 1 stuk

€ 3,70
Inclusief belasting

Siliconen hoofdhuidmassageapparaat dat de haargroei stimuleert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Light Blue hoofdhuidstimulator die de haargroei stimuleert, 1 stuk

De lichtblauwe siliconen hoofdhuidstimulator die de haargroei stimuleert, is een praktisch hulpmiddel voor de haar- en hoofdhuidverzorging. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van dit product:

-Siliconenmateriaal: de stimulator is gemaakt van zachte en flexibele siliconen die zacht zijn voor de hoofdhuid.

- Stimulatie van de haargroei: Dankzij de ergonomische vorm en de noppen is de stimulator perfect voor het stimuleren van de haargroei door de hoofdhuid te masseren.

-Waterdicht en gemakkelijk schoon te maken: het product is waterdicht, waardoor het onder de douche kan worden gebruikt en is ook gemakkelijk schoon te maken.

-Praktisch formaat: de stimulator is handig en gemakkelijk op te bergen, waardoor het het perfecte hulpmiddel voor haarverzorging is, zowel thuis als op reis.

De siliconen hoofdhuidmassager die de haargroei stimuleert, is een hulpmiddel dat u kan helpen bij de verzorging van uw haar en hoofdhuid. Dankzij het vermogen om de haargroei te stimuleren door middel van massage, is het een ideale aanvulling op de dagelijkse verzorgingsroutine, vooral voor mensen die de conditie van hun haar belangrijk vinden.

113891

Specifieke referenties

ean13
6787248043

Light siliconen...

€ 3,70
group_work Toestemming voor cookies