Siliconen hoofdhuidmassageapparaat met shampoo-aanbrengfunctie, 1 stuk

€ 2,11
Inclusief belasting

De stimulator is gemaakt van zacht en flexibel siliconen, dat zacht is voor de hoofdhuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Siliconen hoofdhuidmassageapparaat met shampoo-aanbrengfunctie, 1 stuk

De siliconen hoofdhuidmassager met shampoo-aanbrengfunctie is een praktisch hulpmiddel voor de verzorging van haar en hoofdhuid. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van dit product:

-Siliconenmateriaal: de stimulator is gemaakt van zachte en flexibele siliconen die zacht zijn voor de hoofdhuid.

-Hoofdhuidmassage: Dankzij de ergonomische vorm en de noppen is het massageapparaat perfect voor het masseren van de hoofdhuid, wat helpt bij het ontspannen en stimuleren van de bloedsomloop.

-Shampoo-toepassingsfunctie: het massageapparaat heeft speciale gaten waardoor shampoo rechtstreeks op de hoofdhuid kan worden aangebracht, waardoor wassen en haarverzorging gemakkelijker wordt.

-Waterdicht en gemakkelijk schoon te maken: het product is waterdicht, waardoor het onder de douche kan worden gebruikt en is ook gemakkelijk schoon te maken.

-Praktisch formaat: de stimulator is handig en gemakkelijk op te bergen, waardoor het het perfecte hulpmiddel voor haarverzorging is, zowel thuis als op reis.

De siliconen hoofdhuidmassager met shampoofunctie is een veelzijdig hulpmiddel dat helpt bij de verzorging van haar en hoofdhuid. Dankzij het masserende vermogen, het aanbrengen van shampoo en het gebruiksgemak is het een praktische aanvulling op uw dagelijkse verzorgingsroutine.

113892

Specifieke referenties

ean13
8682702844

Siliconen...

€ 2,11
group_work Toestemming voor cookies