Green siliconen hoofdhuidstimulator die de haargroei stimuleert, 1 stuk

€ 3,70
Inclusief belasting

Investeer in de gezondheid van uw hoofdhuid en stimuleer de haargroei met de Silicone Scalp Massager

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Green siliconen hoofdhuidstimulator die de haargroei stimuleert, 1 stuk

Silicone Scalp Massager stimuleert de haargroei in het groen - perfect voor iedereen die een ontspannend verzorgingsritueel wil creëren en een gezonde haargroei wil ondersteunen.

Belangrijkste voordelen:

-Haargroeistimulatie: Het zachtjes masseren van de hoofdhuid met een siliconen stimulator kan de bloedcirculatie stimuleren en een gezonde haargroei bevorderen.

-Ontspannende massage: Comfortabel handvat en zachte, flexibele uiteinden van het massageapparaat zorgen voor een aangename en ontspannende hoofdhuidmassage.

-Perfecte hygiëne: het siliconenmateriaal is gemakkelijk schoon te maken, wat ervoor zorgt dat de stimulator perfect schoon en hygiënisch blijft.

- Draagbaar en praktisch: het compacte formaat maakt de stimulator gemakkelijk mee te nemen, zodat u hem altijd en overal kunt gebruiken.

Investeer in de gezondheid van je hoofdhuid en stimuleer de haargroei met de Green Silicone Scalp Massager. Dankzij dit hulpmiddel kunt u genieten van een ontspannende massage en tegelijkertijd het gezonde uiterlijk en de groei van uw haar ondersteunen.

115559
a lot

Specifieke referenties

ean13
3707338709

Green siliconen...

€ 3,70
group_work Toestemming voor cookies