Dr. Santé Hyaluron Hair met hyaluronzuur 150 ml

€ 4,01
Inclusief belasting

Spray is een innovatief haarstylingproduct dat hyaluronzuur bevat

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Dr. Santé Hyaluron Hair met hyaluronzuur 150 ml

Spray is een innovatief haarstylingproduct dat hyaluronzuur bevat - een ingrediënt dat bekend staat om zijn hydraterende en voedende eigenschappen. Deze spray is gemaakt voor haar dat speciale verzorging en bescherming nodig heeft. Dankzij het gehalte aan hyaluronzuur zorgt deze spray voor intensieve hydratatie en voeding van het haar en geeft het haar elasticiteit en glans. Het haar wordt gladder, zachter en gemakkelijker te stylen. Deze spray beschermt het haar bovendien tegen de schadelijke effecten van externe factoren, zoals wind, zon of vervuiling. De spray is heel gemakkelijk te gebruiken - spray het gewoon op je haar en style het dan volgens je voorkeuren. Dit product is geschikt voor alle haartypes, verzwaart ze niet en laat geen vettig laagje achter.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray een geschikte hoeveelheid van het product op vochtig, handdoekdroog haar en masseer met je handen. Niet doorspoelen. Style je haar zoals gewoonlijk.

SAMENSTELLING

Aqua , bis-cetearyl amodimethicone, natriumhyaluronaat, gehydrolyseerd hyaluronic acid , aloe barbadensis juice , natriumpca, natriumlactaat, arginine, asparaginezuur, pca, glycine, alanine, serine, valine, proline, threonine, isoleucine, histidine, fenylalanine, panthenol , polysorbaat 20, siliconen quaternium-18, trideceth-6, trideceth-12, ceteareth-7, ceteareth-25, parfum, citroenzuur, glycolzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, melkzuur, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, caprylylglycol, hexyl cinnamal, limoneen, geraniol De actuele samenstelling staat op de productverpakking

110697

Specifieke referenties

ean13
8588006040258

Dr. Santé Hyaluron Hair met...

€ 4,01
group_work Toestemming voor cookies