Neboa Discipline naturalna Odżywka do włosów zapobiegająca puszeniu się włosów 300 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Een natuurlijke haarconditioner die kroezen effectief voorkomt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6

Neboa Discipline Natuurlijke Anti-Frizz Haarconditioner 300 ml

Een natuurlijke haarconditioner die kroezen effectief voorkomt en het haar een perfecte finish geeft. Dit product bevat natuurlijke ingrediënten, zoals zijdeproteïnen, sheaboter en arganolie, die het haar voeden en beschermen tegen de schadelijke effecten van externe factoren. De conditioner werkt diep en intensief en voorziet het haar van de nodige voedingsstoffen en hydraterende ingrediënten. Zijdeproteïnen versterken en maken het haar glad, voorkomen kroezen en geven het een zijdezachte zachtheid. Karitéboter en arganolie hebben daarentegen een hydraterende en gladmakende werking, wat zorgt voor een perfecte afwerking van het kapsel. De conditioner is vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen, siliconen en SLS, waardoor het veilig is voor haar en hoofdhuid. Het is verkrijgbaar in een handige verpakking van 200 milliliter die gemakkelijk te vervoeren en handig is voor dagelijks gebruik.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de juiste hoeveelheid conditioner aan op nat, gewassen haar, laat enkele minuten intrekken (max. 20) en spoel grondig uit met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), cetearylalcohol, Olea Europaea ( Olive ) fruitolie, Butyrospermum Parkii (shea) boter, glycerine, distearoylethyl-dimoniumchloride, Fragaria Ananassa ( Strawberry ) fruitextract, Rubus Idaeus ( Raspberry ) fruitextract, Rubus fruticosus ( Blackberry ) Vruchtenextract, Gehydrogeneerde Plantaardige Olie, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) Olie, Citrus Aurantium Dulcis ( Orange ) Schilolie, Cetrimonium Chloride, Tocoferol, Beta-Sitosterol, Squaleen, Glycine Soja (Sojaboon) Olie, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Melkzuur Zuur, natriumfytaat, parfum (geur), limoneen. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110711
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901812127969

Neboa Discipline naturalna...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies