Ice Professional Keep My Color Vegan Conditioner voor gekleurd haar 250 ml

€ 8,30
Inclusief belasting

Hoogwaardige vegan conditioner voor gekleurd haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Ice Professional Keep My Color Vegan Conditioner voor gekleurd haar 250 ml

Hoogwaardige vegan conditioner voor gekleurd haar. Het product is gemaakt voor mensen die de intensiteit van hun haarkleur willen behouden en hen van de juiste voeding willen voorzien. De conditioner bevat geselecteerde plantaardige ingrediënten die de haarkleur beschermen tegen vervaging en tegelijkertijd de lokken regenereren en voeden. De formule van het product is veilig en zacht voor de hoofdhuid en het haar, waardoor het een ideale oplossing is voor mensen met een gevoelige huid en delicaat haar. Dankzij regelmatig gebruik behoudt het haar een levendige kleur, wordt het intensief gevoed en gehydrateerd en wordt de structuur versterkt. Het product biedt ook bescherming tegen externe factoren, zoals UV-straling of milieuvervuiling, die de conditie van gekleurd haar negatief beïnvloeden. Het is een uitstekende keuze voor mensen die hun gekleurde haar willen verzorgen zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. De veganistische formule van de conditioner garandeert dat het product milieuvriendelijk is en geen schade toebrengt aan dieren.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van de conditioner aan op gewassen, vochtig haar en verdeel het voorzichtig over de gehele lengte. Laat het 1-2 minuten intrekken en spoel het daarna af met warm water. Gebruik na elke haarwasbeurt.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearyl Alcohol, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Cocos Nucifera Oil, Quaternium-91, Cetrimonium Methosulfate, Cetrimonium Chloride, Phenyl Trimethicone, Hydrolyzed Wheat Protein, Phosfolipids, Glycine Soja Oil, Glycolipids, Glycine Soja Sterols, Rubus Arcticus Fruit Extractwh, Camellia Oleif era Zaadolie, Rhodiola Rosea Wortelextract, Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract, Schisandra Chinensis Fruit Extractwh, Aralia Mandshurica Leaf/Stem Extractwh, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tocopheryl Acetate, Hydroxyethylcellulose, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Benzoëzuur, Sorbinezuur, Citroenzuur, Parfum, Limonene, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Linalool. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110726
just a few left

Specifieke referenties

ean13
4743318150253

Ice Professional Keep My...

€ 8,30
group_work Toestemming voor cookies