• -40%
  • outlet
  • 40%

Ice Professional Refresh My Scalp Vegan Haarconditioner voor alle haartypes 250 ml

€ 4,98
€ 8,30
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 8,30

Veganistische haarconditioner die speciaal is gemaakt voor alle haartypes

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Ice Professional Refresh My Scalp Vegan Haarconditioner voor alle haartypes 250 ml

Veganistische haarconditioner die speciaal is gemaakt voor alle haartypes. Het product bevat ingrediënten van plantaardige oorsprong en bevat geen schadelijke stoffen zoals sulfaten, parabenen of SLS. De conditioner is ontworpen om de hoofdhuid en het haar op te frissen en te hydrateren, waardoor het bijdraagt aan het verbeteren van hun conditie. De formule van het product bevat menthol, dat een verkoelend en verfrissend effect heeft, waardoor het de hoofdhuid aangenaam stimuleert. Daarnaast is de samenstelling van de conditioner verrijkt met aloë vera en groene thee-extracten, die kalmerende en antioxiderende eigenschappen hebben. Dankzij de verfrissende en hydraterende eigenschappen is het een ideale conditioner voor mensen die worstelen met het probleem van droog of geïrriteerd haar en hoofdhuid. Het product is ook geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan veganistische en natuurlijke cosmetica.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van de conditioner aan op gewassen, vochtig haar en verdeel het voorzichtig over de gehele lengte. Laat het 1-2 minuten intrekken en spoel het daarna af met warm water. Gebruik na elke haarwasbeurt.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera Olie, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Fenyl Trimethicone, Mentha Arvensis Blad Extract*, Laminaria Angustata ExtractWH, Eleutherococcus Senticosus ExtractWH, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Flavocetraria Nivalis ExtractWH, Dasiphora Fruticosa Extract*, Taurine, Guar Hydroxy propyltrimoniumchloride, laurylglucoside, salvia sclarea-olie*, melaleuca alternifolia-bladolie*, dimethicon, dimethiconol, allantoïne, menthol, benzylalcohol, benzoëzuur, sorbinezuur, citroenzuur, parfum, linalool, benzylsalicylaat, hydroxycitronellal. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110728
a lot

Specifieke referenties

ean13
4743318150215

Ice Professional Refresh My...

€ 8,30 € 4,98
group_work Toestemming voor cookies