Isana Professional Conditioner voor krullend haar 200 ml

€ 4,01
Inclusief belasting

Geeft het haar een zijdeachtige glans

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Isana Professional Conditioner voor krullend haar 200 ml

Ontdek de siliconenvrije formule die je haar een zijdezachte glans geeft. Het Serum bevat betaïne en provitamine B5 voor een intensieve verzorging. Met magnolia- en lotusextracten is het ideaal voor dof en droog haar. Het zijdezachte glans haarserum laat je haar glanzen met een natuurlijke glans. Dit serum is speciaal ontwikkeld voor de snelle verzorging van beschadigd haar en punten. De lichtgewicht formule van het serum, verrijkt met een ionencomplex, voedt het haar, elimineert kroezen en helpt gespleten punten te verminderen. Dankzij betaïne, provitamine B5 en glycerine geeft de verzorgende formule het haar een merkbare elasticiteit en een natuurlijke, zijdeachtige glans tot aan de punten. Het serum bevat ook magnolia- en lotusextracten, die het verzorgende effect extra versterken.

HOE TE GEBRUIKEN

Na het wassen met shampoo zachtjes in vochtig haar masseren, even laten inwerken en grondig uitspoelen. Geschikt voor dagelijks gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , cetearyl alcohol, glyceryl stearate, behentrimonium chloride, panthenol , glycerin, butyrospermum parkii butter, triticum vulgare germ oil, triticum vulgare bran extract, triticum vulgare germ extract, camellia oleifera seed oil, linoleic acid, cetyl esters, distearoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, stearamidopropyl dimethylamine, guarhydroxypropyltrimoniumchloride, cetearylnonanoaat, isopropylalcohol, laurylalcohol, dicaprylylether, capryl/caprinezuurtriglyceride, quartz , xanthaangom, melkzuur, citroenzuur, tocoferylacetaat, tocoferol, parfum, linalool, hexylcinnamal, limoneen, kalium sorbaat, natriumbenzoaat De huidige samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111190

Specifieke referenties

ean13
4305615846958

Isana Professional...

€ 4,01
group_work Toestemming voor cookies