Nivea Diamond Shine Conditioner 200 ml

€ 4,60
Inclusief belasting

De conditioner versterkt de haarlokken, vergemakkelijkt het kammen en stylen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Nivea Diamond Gloss Shine Haarconditioner 200 ml

Diamond Gloss haarconditioner is een uitstekend product dat de haarlokken versterkt, het kammen en stylen vergemakkelijkt. Het wordt vooral aanbevolen voor normaal en dof haar. De formule van Diamond Gloss conditioner is aangepast aan de natuurlijke pH van de hoofdhuid. Regelmatig gebruik van deze cosmetica maakt het haar zijdezacht en stralend met een oogverblindende glans. Voor het beste resultaat en mooi haar en een gezonde hoofdhuid is het aan te raden om de conditioner samen met de shampoo uit dezelfde serie te gebruiken. Het product is vegan-vriendelijk en bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong. Bovendien is de formule vrij van vaste microplastics.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de conditioner gelijkmatig aan over de gehele lengte van het haar, laat minimaal 5 minuten staan zodat alle actieve ingrediënten van de conditioner in de haarstructuur kunnen doordringen en spoel vervolgens uit met water. Het is het beste om de conditioner na elke haarwasbeurt te gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua , Cetylalcohol, glycerine, behentrimoniumchloride, diamantpoeder, isoamyllauraat, isopropylmyristaat, stearamidopropyldimethylamine, dipropyleenglycol, myristylalcohol, stearylalcohol, polyglyceryl-3-methylglucosedistearaat, hydroxyethylcellulose, melkzuur, natriumcitraat, citroenzuur, dinatriumfosfaat , Natriumfosfaat, Fenoxyethanol, Linalool, Limoneen, Alfa-Isomethylionon, Benzylalcohol, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112708

Specifieke referenties

ean13
42246213

Nivea Diamond Shine...

€ 4,60
group_work Toestemming voor cookies