Isana Repair haarconditioner Bio - Mandel 300 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Een uitstekend product voor de intensieve verzorging van beschadigd en broos haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Isana Herstellende haarconditioner Bio - Mandel 300 ml

Earth Repair conditioner met biologische amandelolie en lelie-extract is een perfect product voor de intensieve verzorging van beschadigd en broos haar. Deze conditioner helpt het haar te versterken, voorkomt dat het breekt en verzwaart het tegelijkertijd niet. Dankzij het gehalte aan 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder water, en het ontbreken van siliconen en sulfaten (Sles) is de conditioner vriendelijk voor je haar en hoofdhuid. Het is ook geschikt voor veganisten en heeft een verpakking van 100% gerecycled plastic.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de conditioner tussen je handen en breng het vervolgens gelijkmatig aan over de gehele lengte van je haar. Laat het 3 minuten intrekken en spoel af met warm water.

SAMENSTELLING

Aqua , cetearylalcohol, behentrimoniumchloride, capryl-/caprinezuurtriglyceride, panthenol , glycerine, cocos nucifera-olie, prunus amygdalus dulcis-olie, lilium candidum-bloemextract, hydroxypropylguar, laurylalcohol, dicaprylylether, tocoferol, glycerylstearaat, stearamidopropyldimethylamine, myristylmyristaat , parfum, hexylcinnamal, isopropylalcohol, citroenzuur, butyleenglycol, natriumbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113040

Specifieke referenties

ean13
4305615971971

Isana Repair...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies