Aunt Jackie's vochtinbrengende haarconditioner Knot Havin' It! 355 ml

€ 13,90
Inclusief belasting

Een zachte en vochtinbrengende conditioner, ideaal voor meisjes met krullend, krullend of golvend haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

De vochtinbrengende knoop Aunt Jackie's heeft het! 355 ml

De delicate en vochtinbrengende conditioner is speciaal gemaakt voor meisjes met natuurlijke krullen, krullend en golvend haar. Het kan elke dag worden gebruikt en helpt onmiddellijk uw haar te ontwarren. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen:

-Verrijkt met kokosolie: Kokosolie is een natuurlijk ingrediënt dat het haar helpt versterken en de elasticiteit ervan verbetert. Bovendien geeft het ze een gezonde glans.

-Sheaboter: Sheaboter staat bekend om zijn hydraterende en voedende eigenschappen. Helpt het haar opnieuw op te bouwen, waardoor het zacht en soepel blijft.

-Olijfolie: Olijfolie is een zeer levendig ingrediënt dat kan helpen bij langdurige hydratatie van je haar. Het voegt glans toe en beschermt tegen uitdrogen.

-Natuurlijke oliën: deze conditioner bevat natuurlijke oliën die helpen je haar gehydrateerd te houden. Dankzij umectanten, d.w.z. stoffen die water aantrekken, blijft het haar langdurig gehydrateerd.

Deze conditioner is perfect voor meisjes met krullend, krullend of golvend haar en helpt het haar gezonde uiterlijk en elasticiteit te behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Het meest effectief wanneer toegepast op schoon, vochtig haar. Breng een kleine hoeveelheid aan op delen van het haar en kam voorzichtig met een brede kam. Breng indien nodig meer aan op de probleemgebieden en kam vervolgens uw haar vanaf de punten en kam voorzichtig naar boven richting de wortels. Niet spoelen. Als u het op schoon, droog haar gebruikt, gebruik dan een nog kleinere hoeveelheid. Stijl zoals gewoonlijk.

SAMENSTELLING

Aqua , Propyleenglycol, Cetearylalcohol, Butyrospermum Parkii Boter, Glycerine, Polyquaternium-37, Propyleenglycoldicaprylaat/Dicapraat, Glycine Sojaolie, Cetylalcohol, Behentrimonium Methosulfaat, Cocos Nucifera Olie, Cyclopentasiloxaan, Difenylsiloxy Phenyl Trimethicon, Olea Europaea Fruitolie, Parfum , Theobroma cacaozaadboter, Linum Usitatissimum zaadolie, acrylamidopropyltrimoniumchloride / acrylamidecopolymeer, PPG-1 Trideceth-6, dehydroazijnzuur, tocoferol, citroenzuur, TBHQ, benzylalcohol, hexylkaneel, Red 33 (CI 17200). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113940
a lot

Specifieke referenties

ean13
034285666125

Aunt Jackie's...

€ 13,90
group_work Toestemming voor cookies