De intens hydraterende Quench haarconditioner Aunt Jackie's ! 355 ml

€ 13,90
Inclusief belasting

Mega vochtinbrengende leave-in conditioner voor haar dat intense hydratatie nodig heeft

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

De intens hydraterende Quench haarconditioner Aunt Jackie's ! 355 ml

Mega vochtinbrengende leave-in conditioner is een perfect product voor intensieve haarverzorging, zonder uitspoelen. Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van deze conditioner:

-Marshmallowwortel: Marshmallowwortel is een natuurlijk ingrediënt dat het haar intensief hydrateert. Het helpt de haarstructuur opnieuw op te bouwen en te regenereren, wat bijdraagt aan de zachtheid en gladheid ervan.

-Sheaboter: Sheaboter staat bekend om zijn hydraterende en voedende eigenschappen. Het voegt zachtheid toe aan het haar en beschermt het tegen uitdroging.

-Extra vierge olijfolie: Olijfolie is rijk aan voedingsstoffen die het haar diep hydrateren. Het heeft een verzachtende werking en maakt het haar gezond.

Deze conditioner is perfect voor haar dat intense hydratatie nodig heeft zonder dat je het product hoeft uit te spoelen. Het maakt het haar zacht, soepel en gezond zonder het te verzwaren.

HOE TE GEBRUIKEN

Het meest effectief wanneer toegepast op schoon, vochtig haar. Breng een kleine hoeveelheid aan op delen van het haar en kam voorzichtig met een brede kam. Breng indien nodig meer aan op de probleemgebieden en kam vervolgens uw haar vanaf de punten en kam voorzichtig naar boven richting de wortels. Niet spoelen. Als u het op schoon, droog haar gebruikt, gebruik dan een nog kleinere hoeveelheid. Stijl zoals gewoonlijk.

SAMENSTELLING

Water , glycerine, cetearylalcohol, cetylalcohol, extract van Aloe barbadensisbladeren, behentrimoniummethosulfaat, wortelextract van Althaea officinalis, extract van schors van Ulmus Fulva, parfum, argania spinosa (argan) pitolie, Panthenol , dehydroazijnzuur, citroenzuur, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, Gehydrolyseerde Tarwe-eiwit, Butyrospermum Parkii (Shea) Boter, Olea Europaea ( Olive ) Fruitolie, Kaliumsorbaat, Benzylalcohol, Limoneen, Hexyl Cinnamal, Linalool, Amyl Cinnamal, Citronellol, Hydroxycitronellal, Yellow 5 (CI 19140), Blue 1 (CI 42090). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113941
a lot

Specifieke referenties

ean13
034285693121

De intens hydraterende...

€ 13,90
group_work Toestemming voor cookies