Cantu Argan Oil herstellende Haarconditioner crème 453 g

€ 10,81
Inclusief belasting

De conditioner is ideaal voor de verzorging van ernstig beschadigd haar dat gevoelig is voor overmatige droogheid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Cantu Argan Oil herstellende Haarconditioner crème 453 g

De conditioner is ideaal voor de verzorging van ernstig beschadigd haar dat gevoelig is voor overmatige droogheid. Hier leest u hoe het werkt en wat de belangrijkste ingrediënten en voordelen zijn:

Effect van de conditioner:

-Hydratatie: De conditioner bevat glycerine, arganolie en raapolie, die het haar diep hydrateren en overmatige droogheid en waterverlies voorkomen.

-Ontwarren en regeneratie: De conditioner maakt het gemakkelijker om het haar te kammen, versnelt het regeneratieproces en voorkomt breuk. Het verbetert ook de elasticiteit en elasticiteit van het haar.

-Bescherming tegen externe factoren: De ingrediënten van de conditioner beschermen het haar tegen de negatieve effecten van weersomstandigheden en mechanische schade.

Ingrediënten en hun effecten:

-Glycerine: hydrateert het haar diep en geeft het volume.

-Arganolie: voedt, hydrateert en regenereert het haar. Het versterkt de haarzakjes en voorkomt overmatig haarverlies. Het helpt ook gespleten haarpunten te voorkomen.

-Raapolie: versterkt het haar, ondersteunt de haarzakjes, beperkt haaruitval en vettig haar. Het helpt ook in de strijd tegen roos.

-Sheaboter: hydrateert het haar diep, beschermt het tegen weersomstandigheden en mechanische schade. Het heeft sterke voedingseigenschappen en versterkt de haarzakjes. Bovendien heeft het verzachtende en gladmakende eigenschappen.

De conditioner is een perfecte oplossing voor mensen van wie het haar intensieve verzorging en regeneratie nodig heeft. De ingrediënten die het bevat werken synergetisch om het haar van de nodige hydratatie, bescherming en versterking te voorzien.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op uw handen en wrijf het in. Druk de cosmetica in nat haar. Stijl zoals altijd. Nadat je haar droog is, kun je een beetje van het product aanbrengen om het gewicht en extra vocht toe te voegen.

SAMENSTELLING

Water ( Aqua ), Cetearylalcohol, Canola-olie, Glycerine, Polyquaternium-37, Parfum (Geur), Cetylalcohol, Argania Spinosa (Argan) olie, Propyleenglycoldicaprylaat / Dicapraat, Dicetyldimoniumchloride, Behentrimoniummethosulfaat, Stearylalcohol, Butyrospermum Parkii ( Shea) Boter, Dimethicon, Isopropylalcohol, PPG-1 Trideceth-6, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Polyquaternium-10, Dinatrium EDTA, Citroenzuur, Natriumchloride, Olea Europaea ( Olive ) Fruitolie, Trinatrium HEDTA, Natriumferrocyanide, Benzylalcohol, Linalool , D-Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

113947
a lot

Specifieke referenties

ean13
817513015175

Cantu Argan Oil...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies